rez0ow ارسال شده در مهر 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2018 سلام وقت همگی بخیر. دوستان در قالب دیفالت پرستاشاپ 1.6 در پایین صفحه 5تا بنر وجود داره . راهی هست که این بنر ها در نسخه کامپیوتر نمایش داده بشه ولی در نسخه موبایل نمایش داده نشه ؟ دنبال گزینه غیر فعال کردن در موبایل هم گشتم چیزی دستگیرم نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید موفق و سربلند باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2018 سلام بنرها مربوط به ماژول پیکربندی قالب هستند. میتونید ماژول رو در حالت موبایل غیرفعال کنید ببینید مشکلی پیش نمیاد. واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مهر 2، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2018 ماژول رو در قالب موبایل که غیر فعال کردم کلا در نسخه موبایل سایت رو نمایش نمیده ولی من فقط میخواستم اون بنر ها در موبایل نمایش داده نشه . و سوال دیگه ای که دارم دوستان اگر بخوایم آیکون اضافی در قسمت های سایت بزارم چگونه هست ؟ از طریق کد یا ماژول جفتش میتونم انجام فقط راهنمایی کنید ممنون میشم از کدوم فایل ها باید ادیت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .