rez0ow ارسال شده در مهر 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2018 سلام خدمت همگی و وقتتون بخیر . دوستان در تبدیل تومان به ریال مشکل دارم در پرستاشاپ . نرخ تبدیل ها هم برای ریال 10 هست برای تومان 1 طبق آموزش ها پیش رفتم ولی بازم به درگاه pay که وصل میشه 12 هزار تومن رو تبدیل میکنه به 1.200 تومن . ممنون میشم راهنمایی کنید . موفق و پیروز باشید واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2018 درود احتمالا مشکل از درگاه بانکی تون هست، از طریق لینک زیر درگاه بانکی رایگان رو دانلود و نصب کنید. مشکلتون رفع میشه. (درگاه بانکی) واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مهر 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2018 درود احتمالا مشکل از درگاه بانکی تون هست، از طریق لینک زیر درگاه بانکی رایگان رو دانلود و نصب کنید. مشکلتون رفع میشه. (درگاه بانکی) تشکر . مشکل از ماژول بود . از ماژول پیشنهادی شما استفاده کردم مشکل برطرف شد . موفق و سربلند باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .