rez0ow ارسال شده در مهر 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2018 سلام دوستان خسته نباشید همگی . مشکلی که دارم در سایت هنگامی که محصول رو به سبد خرید اضافه میکنم وارد خرید 5 مرحله ای میشم در قسمت اول که خلاصه فاکتور هست در پایینش 2تا فیلد نشون داده میشه که آدرس مشتری هست که باید ارسال بشه . در صورتی که در قسمت آدرس مجدد همون فیلد ها رو نشون میده . میخواستم این فیلد هارو در قسمت اول پاک کنم ولی نمیدونم کد هاش کجا هست . از طریق css هم اومدم مخفیش کنم ولی تمام فیلد های آدرس از یک class استفاده میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید . تصویر جهت درک بهتر : http://up.ashiyane.org/images/suu6okfhmjy14tnwfyvn.png واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مهر 10، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2018 کسی نیست جواب ما رو بده ؟ این رو توی یه قسمت دیگه هم گذاشتم هیچ کس پاسخگو نبود !!! واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در مهر 10، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2018 سلام . والا نه ادمین ها پاسخگو بودند به این مشکل نه کاربران . اول از هر چیز از ادمین گلایه میکنم لطفا یکم بیشتر به فروم اهمیت بدید . دوم اینکه خودم گشتم کد رو پیدا کردم و کامنتش کردم توضیح میدم اگر فرد دیگه ای مشکل داشت بتونه برطرف کنه برید داخل فایل shoping-cart.tpl کد زیر رو کامنت کنید در قسمت اول مراحل خرید فیلد آدرس حذف میشه : <div class="col-xs-12 col-sm-6"{if $k == 'delivery' && !$have_non_virtual_products} style="display: none;"{/if}> <ul class="address {if $address@last}last_item{elseif $address@first}first_item{/if} {if $address@index % 2}alternate_item{else}item{/if} box"> <li> <h3 class="page-subheading"> {if $k eq 'invoice'} {l s='Invoice address'} {elseif $k eq 'delivery' && $delivery->id} {l s='Delivery address'} {/if} {if isset($address.object.alias)} <span class="address_alias">({$address.object.alias})</span> {/if} </h3> </li> {foreach $address.ordered as $pattern} {assign var=addressKey value=" "|explode:$pattern} {assign var=addedli value=false} {foreach from=$addressKey item=key name=foo} {$key_str = $key|regex_replace:AddressFormat::_CLEANING_REGEX_:""} {if isset($address.formated[$key_str]) && !empty($address.formated[$key_str])} {if (!$addedli)} {$addedli = true} <li><span class="{if isset($addresses_style[$key_str])}{$addresses_style[$key_str]}{/if}"> {/if} {$address.formated[$key_str]|escape:'html':'UTF-8'} {/if} {if ($smarty.foreach.foo.last && $addedli)} </span></li> {/if} {/foreach} {/foreach} </ul> </div> واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .