M.M ارسال شده در مهر 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2018 با عرض سلام و احترام من به تازگی پرستاشاپ نصب کردم اما بعد از تغییر اسم فایل ادمین و پاک کردن فایل اینستال وقتی می خوام وارد بخش مدیریت شم , هیچی باز نمیشه و مسیرم به localhost/prestashop/admin1234/index.php?controller=AdminLogin&token=d3f74b05cb1d5c00d9e8cd8f5a6f6619 تغییر میکنه. ممنون میشم جواب بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2018 سلام بعد از localhost/prestashop/admin1234 هرچی هست رو پاک کنید و مجددا آدر س رو بزنید تا باز شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M.M ارسال شده در آبان 4، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2018 سلام بعد از localhost/prestashop/admin1234 هرچی هست رو پاک کنید و مجددا آدر س رو بزنید تا باز شه این کار هم کردم اما نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .