m like mother ارسال شده در مهر 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2018 سلام فایل روبوت من جلوی یه سری چیزها رو میگیره که تو گوگل ایندکس نشه که مهمه . مثلا شاخه ها .. عکسش رو پیوست کردم چرا اینکار رو میکنه ؟ ضمنا کدوم خط رو بردارم تو ربوت که درست بشه .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2018 مشکل رو پیدا کردم . شاخه ها noindex شدن از چند هفته پیش . نمیدونم چرا چون کار خاصی نکردم . این تک تو شاخه ها هست <meta name=”robots” content=”noindex, nofollow” /> که باعث میشه ایندکس نشه چجوری درستش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2018 جایی تنظیمی پیدا نکردم یکبار شاخه رو فعال و غیر فعال کردم فعلا که درست شد بازم اگر راه بهتری هست بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2018 این که خودکار اینطوری شده عجیبه. اگر دوباره این مشکل پیش اومد اطلاع بدید تا بررسی کنیم واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آبان 8، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2018 دوباره تو گوگل وبمستر دیدم خطا داده .. بررسی کردم . دیدم بعضی لینک ها نو ایندکس نو فالو شدن .. همون قبلی ها .. یعنی شاخه ها .. چکار باید کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2018 سلام می تونید تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه موفق باشید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آبان 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2018 سلام می تونید تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه موفق باشید اوکی .. صبر میکنم ببینم باز خراب میشه . و دقت کنم ببینم آیا کار خاصی انجام میشه که اینجوری میشه. اگر دوباره خراب شد که تیکت میزنم.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .