moshhegh.faghdan ارسال شده در مهر 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2018 با سلام می خواستم یه گروه از محصولات رو به صورت موقت غیر فعال کنم با ماژول ویرایش اکسل مقدار active رو 0 کردم ولی فقط در صفحه جزییات غیر فعال شده ، محصول در صفحه اصلی(قالب الکترون ) نشون داده می شه می خواستم بدونم چطور محصول رو از صفحه اول هم موقت بردارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2018 سلام منظورتون از صفحه جزئیات چی هست؟؟ ارگ منظورتون اینه وارد صفحه محصول نمیشه پس باید توی لیست هم نمایش داده نشه کش مرورگر و پرستاشاپ تون رو خالی کنید و مجددا تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moshhegh.faghdan ارسال شده در مهر 22، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2018 سلام منظورتون از صفحه جزئیات چی هست؟؟ ارگ منظورتون اینه وارد صفحه محصول نمیشه پس باید توی لیست هم نمایش داده نشه کش مرورگر و پرستاشاپ تون رو خالی کنید و مجددا تست کنید منظورم صفحاتی مثل دسته بدی محصول هست مثلا من یه دسته بندی به نام "کارت گرافیک" دارم ، حالا کل محصلات کارت گرافیک رو غیر فعال می کنم ، در صفحه اصلی نمیاد اما وقی کاربر وارد شاخه کارت گرافیک بشه نمایش داده می شه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2018 وقتی غیرفعال بشه همه جا نباید نشون داده بشه این یعنی کش دارید از منوی پارامترهای پیشرفته کش رو خالی کنید با دکمه های ctrl+f5 کش مرورگرتون رو خالی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .