moshhegh.faghdan ارسال شده در مهر 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2018 سلام آیا امکانش هست با استفاده از ماژول مدیریت بنر در کنار اسلایدر بالای صفحه بنر گذاشت؟ برای سایر ماژول ها مثل تخفیف و یا محصولات جدید چطور؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2018 درود میتونید در سایتتون ستون راست/چپ رو فعال کنید و اگر مدیریت بنر شما برای جایگاه ستون راست/چپ هوک داشته باشه میتونید بنرهاتون رو در ستون قرار بدید. ولی اینکه فقط کنار اسلایدر تون میخواهید بنر بذاری بستگی به قالبی که استفاده میکنید داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در فروردین 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2019 چون دیدم موضوع این تاپیک در مورد بنر هست، سوالم را اینجا مطرح می کنم من تعدادی بنر در جایگاه home وارد کردم ، اما بنرهای اضافه شده در سایت موجو نمی باشند به عبارت دیگر نشان داده نمی شوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در فروردین 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2019 هیچکدام از آن بنرها در سایت نشان داده نمی شوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در فروردین 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2019 بنر جدید هم اضافه کردم باز هم نشان داده نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2019 درود از منو ماژول ها >> جایگاه ها چک کنید ماژول پیکربندی قالب در جایگاه home قرار داره یا نه. در صورتی که قرار نداشت باید به این جایگاه اضافه اش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .