koroshcomputer ارسال شده در مهر 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2018 با سلام و احترام میخواستم ببینم برای سایتی که هم محصول فیزیکی داره و هم محصول دانلودی افزونه ای است که راحتر بشه کار کرد و فایل گذاشت در ضمن من چطوری میتونم فایل ویدئویی که در هاست دانلود گذاشتم رو در محصول مجازی بفروش برسونم حجم فایل ها حداقل 1.5 گیگابات است. من مقداری جستجو کردم و چون به نتیجه ای درست نرسیدم پست گذاشتم. ارادتمند شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2018 سلام وقت بخیر مورد اول اینکه پرستاشاپ برای فروشگ فایل های مجازی حجیم توصیه نمیشه مورد دوم ماژول سبد خرید فایل هست که در صورت استفاده از اون برای محصولات فیزیکی به مشکل بر میخورید مورد سوم : توی سایت https://addons.prestashop.comبگردید شاید ماژولی متناسب با نیازتون پیدا کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .