alireza86h ارسال شده در مهر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2018 سلام خدمت دوستان یک مشکلی در ساخت کوپن تخفیف داشتم وقتی میخوام کوپن درست کنم خطا زیر میده : اقدامی برای این قانون سبد خرید مورد نیاز است. و کوپن ساخته نمیشه . تمامی فیلدها هم کامل میکنم ولی همین خطارو میده داخل انجمن جستجو کردم به جوابی نرسیدم لطفا اگر راه حلی دارین بگین ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2018 سلام اگر از تب آخر یعنی عملیات ، تخفیف ، ارسال رایگان و یا ... رو انتخاب کردید و باز هم خطا میده تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza86h ارسال شده در مهر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2018 سلام اگر از تب آخر یعنی عملیات ، تخفیف ، ارسال رایگان و یا ... رو انتخاب کردید و باز هم خطا میده تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه موفق باشید ممنون حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .