webpa90 ارسال شده در مهر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2018 باسلام خدمت دوستان واساتید ویژگیهای محصولاتم زیاد هست و وقتی وارد میکنم و ذخیره رو میزنم صفحه میچرخه اما چیزی نشون نمیده و ذخیره نمیشه بعد از گاهی ده بار تلاش موفق با ذخیره میشم خیلی سرچ زدم به نتیجه نرسیدم در php.ini هم مقادیر رو به این شکل گذاشتم max_input_time 60 max_input_vars 10000 memory_limit 128M max_input_time 60 max_execution_time 30 post_max_size 64M suhosin.post.max_vars 10000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webpa90 ارسال شده در مهر 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2018 راه حلش رو پیدا کردم گفتم اینجا بنویسم تا بقیه هم استفاده کننددر مسیر زیر /admin-url-adressen/themes/default/template/controllers/products/helpers/form/form.tpl حذف کدهای زیر انجام شود submitHandler: function (form) { form.submit (); }, واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .