hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 سلام قالب موبایل استور قالب زیبای میباشد که برای ورژن 1.3 میباشد یا قالبهای رایگان فارسی دیگر.... چطوری میشه یه قالب رو از 1.3 به 1.4 ارتقا داد ایا کد خاصب باید تغییر داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 به این سادگیا نیست. من دارم روی همین قالب کار می کنم تا ببینم چیکارش میشه کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 اکی :( از اخرین وضعیت قالب خبر بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 هیدن جان شما نوشتی آموزش آما کو آموزش!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 6، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 داش رضا درخواستم بوده که اموزشش رو بزارن اما... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 دوستای گلم ارتقا و طراحی و ... به این راحتی ها که فکر می کنید نیست. اول از همه باید به زبان کدنویسی اون ماژول یا قالب (برای پرستا شاپ: CSS،PHP،SMARTY،JAVASCRIPTو ...) تسلط داشته باشید. البته نمی گم به همه ی این ها نیاز دارید اما باید حداقل با پایه و نحوه ی این برنامه ها آشنا باشید تا اگر در حین کار به مشکلی خوردید بتونید اون رو برطرف کنید.آموزش های اینجوری رو نمیشه توی چند روز آماده کرد و نیاز به صرف زمان زیادی داره. در هر صورت من تا چند روز دیگه یه آموزش برای ارتقای قالب و ماژول به صورت ترجمه شده قرار میدم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 6، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 قالب خیلی واجب تر از ماژول هست.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 یکی از مشکلاتی که برای ارتقا دادن یک قالب از ورژن 1.3 به 1.4 وجود داره ماژول های اون قالبهچون ورژن اسمارتی استفاده شده در نسخه 1.3 دو و در نسخه 1.4 سه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 6، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2011 ماژولاش خوب ازشون استفاده نمیکنیم ..... ماژول خیلی خاصی هم نداره مثلا قالب موبایل استور ماژولاش اصلا خاص نیست .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 ماژولاش خوب ازشون استفاده نمیکنیم ..... ماژول خیلی خاصی هم نداره مثلا قالب موبایل استور ماژولاش اصلا خاص نیست .... اصل قشنگیه موبایل استور به اون دو تا ماژول بالای صفحه اس که اونا از کار می افتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 کدوم ی 2 ماژول بالا صفحه من بلوک ها رو فکر کردم ...... نههههههه ای بابا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .