mosi68 ارسال شده در آبان 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2018 سلام دوستان چند وقتیه پیامای عجیب غریب از آی پی های روسی برام میاد، روزی نزدیک به 200 تا پیام در حدی که ترافیک سایتم که هیچوقت از 5 درصد استفاده بالاتر نمیرفت تو اوج شلوغی ، الان کلا صفر شد و سایتم از دسترس خارج شده!!! چیه جریان اینا باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید از کدوم بخش میتونم کلا آی پی های روسی رو ببندم برای ورود، یا کاری کنم فقط آی پی های ایرانی بتونن داخل سایت بیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2018 محدود کردن فروشگاه برای آی پی های فقط ایران ممکنه برای شما مشکل ایجاد کنه چرا که بسیاری از کاربران ممکنه از نرم افزارهای تغییر آی پی استفاده کنند پیام ها رو از طریق فرم تماس دریافت میکنید؟ اگر بله این لینک رو مطالعه کنید: https://ipresta.ir/blog/70_adding-recaptcha-contact-form.html واکنش ها : mosi68 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslem_dayani ارسال شده در فروردین 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2019 سلام دوستان چند وقتیه پیامای عجیب غریب از آی پی های روسی برام میاد، روزی نزدیک به 200 تا پیام در حدی که ترافیک سایتم که هیچوقت از 5 درصد استفاده بالاتر نمیرفت تو اوج شلوغی ، الان کلا صفر شد و سایتم از دسترس خارج شده!!! چیه جریان اینا باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید از کدوم بخش میتونم کلا آی پی های روسی رو ببندم برای ورود، یا کاری کنم فقط آی پی های ایرانی بتونن داخل سایت بیان منم همین مشکل را دارم هر روز 10 ایمیل یا بیشتر از روسیه میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .