dezmobile1 ارسال شده در آبان 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2018 با سلام و عرض خسته نباشید بنده مدتی هست با مشکل نمایش درگاه های پرداخت اینترنتی در صفحه سفارش محصول مواجه شدم ، پیش از این ازشون استفاده میکردم و ماژول جامع درگاه پرداخت و شرکت سداد استفاده میکردم ، چند روز پیش این ماژول بصورت خودبخود با مشکل خطا در پرداخت مواجه شد و بنده تنظیم مجدد و سپس حذف نصب کردم ، بعد از اون اخرین نسخه رو نصب کردم و بعد نصب متوجه شدم که در صفحه ثبت سفارش نمایش داده نمیشه https://www.prestastore.ir/payment-gateway/55-integrated-payment-gateway.html همچنین ماژول یکپارچه درگاه پرداخت پرستاشاپ نسخه رایگان هم نصب کردم و اون هم نمایش داده نمیشه https://www.prestastore.ir/payment-gateway/55-integrated-payment-gateway.html ولی ماژول زرین پال و فیش واریزی و ثبت چک بدون مشکل نمایش داده میشن ! بنده از قالب الکترومارکت استفاده میکنم و ادرس سایت http://gsm-server.irهستش ، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2018 با توجه به این که این مورد نیاز به بررسی دقیق و فنی تری داره پیشنهاد می کنم از خدمات فنی بخش تیکت استفاده کنید. بدون بررسی نظر دادن روی اینگونه مشکلات فنی کار سختی خواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dezmobile1 ارسال شده در آبان 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2018 درود موقع ورود به سیستم تیکت میگه دسترسی امکانپذیر نمیباشد امکانش هست به ایدی تلگرام ارسال کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dezmobile1 ارسال شده در آبان 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2018 البته ناگفته نمونه که موقع نصب ماژول جامع این خطا رو میده ولی بعدش که دوباره میرم توی صفحه ماژول های پرداخت مینویسه نصب شده [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/gsmserve/public_html/classes/Language.php:require_once(): Failed opening required '/home/gsmserve/public_html/tools/tar/Archive_Tar.php' (include_path='/home/gsmserve/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2018 درود به آدرس [email protected] با ایمیلی که داخل بازارچه عضو هستید ایمیل ارسال کنید و اعلام کنید که مشکل ورود به تیکت رو دارید تا مشکل تون رفع بشه. واکنش ها : dezmobile1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dezmobile1 ارسال شده در آبان 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2018 درود به آدرس [email protected] با ایمیلی که داخل بازارچه عضو هستید ایمیل ارسال کنید و اعلام کنید که مشکل ورود به تیکت رو دارید تا مشکل تون رفع بشه. سلام پیام دادم خدمتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .