Ghost ارسال شده در آذر 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2018 سلام دوستان من قبلا نصب میکردم این مشکل نبود اما الان هرکار میکنم نصب نمیشه لطفا بگید چیکار کنم کامل نصب بشه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ghost ارسال شده در آذر 27، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2018 کسی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2018 سلام شما نه متن خطا رو گذاشتید نه توضیح واضحی دادید، اینطوری نمیشه راهنمایی تون کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ghost ارسال شده در دی 2، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2018 مرسی مشکل برطرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی قمری ارسال شده در اسفند 31، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2019 سلام دوستان عزیز من با ومپ سرور یک پرستاشاپ ساختم فقط نصب کردم و هیچ گونه قدمی نتونستم بردارم چون نمیتونم وارد مدیریت حسابم بشم نمیدونم چرا ؟وقتی میزنم localhost:81/aquariumziba میاره بالا همون پیش فرض اولیه رو ...ولی وقتی میخوام برم به صفحه مدیریت که رمز و یوزر نیم رو وارد کنم نمیاره هیچی ...ایراد از کجاست نمیدونم ...کسی کمکم کنه ممنون میشموقتی میخوام وارد مدیریت پرستاشاپ بشم این آدرس وارد میکنم با چند مرورگر هم امتحان کردم اما این خطا رو نمایش میده: This site can’t be reachedThe connection was reset. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics ERR_CONNECTION_RESET واکنش ها : مهدی قمری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی قمری ارسال شده در اسفند 31، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2019 سلام دوستان عزیز من با ومپ سرور یک پرستاشاپ ساختم فقط نصب کردم و هیچ گونه قدمی نتونستم بردارم چون نمیتونم وارد مدیریت حسابم بشم نمیدونم چرا ؟وقتی میزنم localhost:81/aquariumziba میاره بالا همون پیش فرض اولیه رو ...ولی وقتی میخوام برم به صفحه مدیریت که رمز و یوزر نیم رو وارد کنم نمیاره هیچی ...ایراد از کجاست نمیدونم ...کسی کمکم کنه ممنون میشموقتی میخوام وارد مدیریت پرستاشاپ بشم این آدرس وارد میکنم با چند مرورگر هم امتحان کردم اما این خطا رو نمایش میده: This site can’t be reachedThe connection was reset. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .