m like mother ارسال شده در بهمن 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2018 سلام من یک شاخه دارم که الان هیچ محصولی نداره اما نمیخوام حذف بشه چون ممکنه در آینده محصول به این شاخه اضافه کنم راهی هست که شاخه رو مخفی کنم ؟ چون اگر حذف کنم ایندکس و سئو در گوگل آسیب می بینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2018 درود از پیکربندی ماژول منو میتونید سرشاخه هایی که تمایل دارید رو حذف کنید تا در منو سایت نمایش داده نشوند. واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در بهمن 8، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2018 سر شاخه نیست . زیر شاخه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در بهمن 8، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2018 رفتم تو قسمت شاخه ها ، و تیک نمایش رو برداشتم که نشون نده .. منتهی دیگه اون پیج قابل دسترس نیست . برای گوگل هم یه سایت مپ جدید میسازم میدم گوگل که خطا نده ... دیگه چاره ای نیست .. البته اگر شاخه ای سئو خوب داشته باشه این روش خوب نیست چون با اینکار شاخه دیگه در دسترس نخواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .