aminamin ارسال شده در دی 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 سلام بله درسته نسخه پرستا شاپ من 1.4.4.1 هستش ميشه بيشتر راهنمايي كنيد . تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 مشکل شما چیه دقیقا ؟!لطفا اون چیزی رو که میخواین خلاصه و تو یک ارسال توضیح بدین واستون حلش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 به بخش دانلود اصلاحیه های انجمن برید و نسخه مربوط به پرستای خودتون رو دانلود کنید و نصب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 سلام ميخواستم از قالبي كه هست استفاده كنم ولي به هيچ روشي راست چين نميشه الان اگر بخوام نسخه فروشگاه ساز را به آخرين ورژن ارتقا بدم چيكار بايد كرد اين امكان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 آموزش ارتقا رو از بازارچه دریافت کنید و ارتقا بدید. بسیار سادست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 سلام اصلاحات هم كه انجام دادم قالب درست نشدالان شما ميتونيد از لينك زير ببينيد http://shop.joomlafars.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 دوست من این قالب تست شده و جواب میده پس یه جای کار رو اشتباه میری.بعد از نصب اصلاحیه بررسی کنید که زبان فارسی به عنوان زبان راست چین علامت خورده باشه.ابزارها - زبان - پارسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud2d ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 اقا این قالب خیلی خوبه اما توی عکس سه ستونه است اما وقتی که من اجراش کردم دو ستونه هست ... چجوریه ماجرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 احتمال میدم یک ستون شما خالی است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 سلام زبان هم روي فارسي قرار داره اگه ممكنه دسترسي بدم شما يه نگاهي بهش بندازيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 قالب پیش فرض رو بذارید ببینید درسته یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 بله الان پيش فرض روشه اون درسته چندتا قالب ديگه هم نصب شده درست هست از امضا ميتونيد ببينيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2013 سلام من این قالب را از سایت parscms گرفتم ولی از طریق ماژول استخراج قالب میزنم مینویسه : http://metalshop.ir/img/admin/warning.gif خطا در زمان خارج کردن از حالت فشرده میشه بگید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 قالب رو خود من تست کردم نباید چنین خطایی بده اما در هر صورتبه صورت دستی قالب رو نصب کنید. یعنی ابتدا اون رو از حالت فشرده خارج کرده و پوشش رو داخل themes بریزید و سپس از بخش قالب ها در بخش مدیریت قالب رو انتخاب کنید مفوق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 من الان از طریق دستی نصب کردم ولی دوتا مشکل دارم1- قالب انگلیسی هست2- شاخه های سایتم اومده بالا برید ببینیدwww.metalshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 نسخه پرستا شما قبل از 1.4.6 هست؟جایگاه ماژول ها بر اساس قالب باید تنظیم بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 نسخه ی پرستا شاپ من 1.4.6 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 کسی جواب منا نمیده؟ قالب دوچرخه را خریدم که از صفحه زد بیرون حالا هم این قالب را نصب میکنم انگلیسی میاد بخدا فروشگاهم روی هواست سریع کار منا راه بیندازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 دوست عزیزقالب رایگان پشتیبانی ندارهباید از یکی از طراحان و یا از طریق بازارچه درخواست بدید تا براتون با دریافت هزینه درستش کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 باید به نسخه 1.4.9 ارتقا بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .