it2016 ارسال شده در بهمن 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2018 سلام دوستان تصاویر محصولات فروشگاه من، در نسخه های جدید مرورگر کروم کامل نمایش داده نمیشوند یعنی بعضی از تصاویر نمایش داده شده ولی بعضی از آنها نمایش داده نمی شوند و زمانی که ماوس را روی انها ببریم مشخص می شود که محصولی وجود دارد. نسخه پرستاشاپ من 1.6.1.11 هست. در ضمن این مشکل در مرورگر فایرفاکس وجود ندارد. آیا ممکن است علت این مشکل عدم سازگاری قالب با نسخه های جدید مرورگر کروم باشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2018 سلام آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javangostar.ir ارسال شده در بهمن 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2018 سلام دوستان تصاویر محصولات فروشگاه من، در نسخه های جدید مرورگر کروم کامل نمایش داده نمیشوند یعنی بعضی از تصاویر نمایش داده شده ولی بعضی از آنها نمایش داده نمی شوند و زمانی که ماوس را روی انها ببریم مشخص می شود که محصولی وجود دارد. نسخه پرستاشاپ من 1.6.1.11 هست. در ضمن این مشکل در مرورگر فایرفاکس وجود ندارد. آیا ممکن است علت این مشکل عدم سازگاری قالب با نسخه های جدید مرورگر کروم باشد؟ سلام لطفا ادرس صفحه ای که میفرمایید اعلام بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
it2016 ارسال شده در بهمن 27، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2018 سلام لطفا ادرس صفحه ای که میفرمایید اعلام بفرمایید http://shahredanesh.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2018 طبق بررسی که من داشتم به کلاس ajax_block_product محصولاتتون یک کلاس a-hidden اضافه شده که ایجاد مشکل کرده. احتمالا مشکل از اجرای کدهای js فروشگاهتونه که با نسخه های جدید کروم سازگار نیست (عکس را مشاهده کنید). کلاس a-hidden خاصیت opacity: 0 داره توی CSS که اگر این خاصیت پاک بشه مشکلتون مرتفع میشه (خط 4959 فایل global.css قالبتون). بهتره این مورد رو با پشتیبان قالبتون در میون بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
it2016 ارسال شده در بهمن 29، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2018 طبق بررسی که من داشتم به کلاس ajax_block_product محصولاتتون یک کلاس a-hidden اضافه شده که ایجاد مشکل کرده. احتمالا مشکل از اجرای کدهای js فروشگاهتونه که با نسخه های جدید کروم سازگار نیست (عکس را مشاهده کنید). کلاس a-hidden خاصیت opacity: 0 داره توی CSS که اگر این خاصیت پاک بشه مشکلتون مرتفع میشه (خط 4959 فایل global.css قالبتون). بهتره این مورد رو با پشتیبان قالبتون در میون بذارید http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif Sketch.png از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم. با حذف کلاس مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .