reza_ghorbani ارسال شده در اسفند 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2018 سلام من از طریق inspct یه قسمتی از سایتم رو که دوست دارم شخصی میکنم حالا چطوری باید این شخصی سازی رو به خود سایتم اعمال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2018 مسیر فایل ها رو باید از inspect نگاه کنید و تغییرات رو داخل اون فایل ها اعمال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در اسفند 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2018 مسیر فایل ها رو باید از inspect نگاه کنید و تغییرات رو داخل اون فایل ها اعمال کنید ممکنه یک مثال و یا فایل مرجعی برای مطالعه و اطلاعات بیشتر بهم معرفی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2018 وقتی دارید تغییراتی رو در inspect میزنید سمت راست پنل اسم فایل css مربوطه رو نوشته. روی اون که موس رو نگه دارید بهتون آدرس فایل رو میگه همراه با خطی که باید ویرایش بشه. شما هم باید به اون فایل و اون بخش مربوطه مراجعه کنید و تغییراتتون رو اعمال کنید واکنش ها : reza_ghorbani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در اسفند 25، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2018 وقتی دارید تغییراتی رو در inspect میزنید سمت راست پنل اسم فایل css مربوطه رو نوشته. روی اون که موس رو نگه دارید بهتون آدرس فایل رو میگه همراه با خطی که باید ویرایش بشه. شما هم باید به اون فایل و اون بخش مربوطه مراجعه کنید و تغییراتتون رو اعمال کنید ممنون متوجه شدم. فکر میکردم اون بخشی که تو تنظیمات پرستشاپ هست به اون مربوط میشه، که این طور نبود و باید این کد رو داخل هاست و تمی که دارم اعمال کنم. درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2018 بله باید از طریق هاست تغییراتتون رو اعمال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 8، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2019 بله باید از طریق هاست تغییراتتون رو اعمال کنید یه تکیه کدی رو اینجا نوشتم باید چطور اعمال کنم آدرس جلوش نیست؟ بعد یه قسمتهایی آدرس رو میبینم یه همچین چیزیهthemes/..../cache/v_124_4b99bff03a6b662f8523789c92319207_all.css هست که میرم تو کشش خیلی کنده و مدت زیادی رو برای تغییرات صبر میکنم راه حلی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 درود در کش نباید تغییرات رو اعمال کنید، ابتدا CCC ها رو غیرفعال کنید سپس صفحه مربوطه رو رفرش و مجدد از طریق inspect آدرس مربوطه رو پیدا کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 9، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 درود در کش نباید تغییرات رو اعمال کنید، ابتدا CCC ها رو غیرفعال کنید سپس صفحه مربوطه رو رفرش و مجدد از طریق inspect آدرس مربوطه رو پیدا کنید. موفق باشید من دو یا سه مورد اعمال کردم مشکلی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 9، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 درود در کش نباید تغییرات رو اعمال کنید، ابتدا CCC ها رو غیرفعال کنید سپس صفحه مربوطه رو رفرش و مجدد از طریق inspect آدرس مربوطه رو پیدا کنید. موفق باشید زمانی که css هارو غیر فعال میکنم این اتفاق میافته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 css ها رو نباید غیرفعال کنید باید ccc رو غیرفعال کنید . برای اینکار وارد پنل مدیریت پرستاشاپ بشید ، منوی پارامترهای پیشرفته >> کارایی، بخش ccc ، فشرده سازی css رو غیرفعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 9، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 css ها رو نباید غیرفعال کنید باید ccc رو غیرفعال کنید . برای اینکار وارد پنل مدیریت پرستاشاپ بشید ، منوی پارامترهای پیشرفته >> کارایی، بخش ccc ، فشرده سازی css رو غیرفعال کنید موفق باشید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 9، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 همه اینارو خاموش کنم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 14، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2019 css ها رو نباید غیرفعال کنید باید ccc رو غیرفعال کنید . برای اینکار وارد پنل مدیریت پرستاشاپ بشید ، منوی پارامترهای پیشرفته >> کارایی، بخش ccc ، فشرده سازی css رو غیرفعال کنید موفق باشید صفحه دربارهی ما رو درست میکنم ولی متن محصولات دیگم بهم میریزه تو این صفحه pading درست تنظیم نشده وقتی تنظیمش میکنم جای دیگه بهم میریزه، میشه کاری کرد که فقط تو این صفحه ویرایش اتفاق بیوفته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2019 اگر میخواید تنها برای یک صفحه استایل بدید از طریق ویرایشگر استایل ها رو اضافه کنید. روی آیکون کد منبع </> کلیک کنید و موارد مورد نظرتون رو اضافه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 15، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2019 اگر میخواید تنها برای یک صفحه استایل بدید از طریق ویرایشگر استایل ها رو اضافه کنید. روی آیکون کد منبع </> کلیک کنید و موارد مورد نظرتون رو اضافه کنید موفق باشید منظور از ویرایشگر استایلها چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 16، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2019 اگر میخواید تنها برای یک صفحه استایل بدید از طریق ویرایشگر استایل ها رو اضافه کنید. روی آیکون کد منبع </> کلیک کنید و موارد مورد نظرتون رو اضافه کنید موفق باشید اگه براتون مقدور یکم بهتر راهنمایی کنید، منظورتون رو با معرفی مطلب آموزشی یا تاپیک که از قبل در این مورد بحث شده معرفی کنید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2019 درود در صفحه درباره ما ویرایشگر متن دارید که با کلیک برروی کد منبع یا آیکون </> میتونید کدهای css یا استایل هارو به متن اعمال کنید بدون اینکه لازم باشه در کدنویسی قالبتون دست ببرید. در رابطه با inline css میتونید در اینترنت جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در فروردین 19، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2019 درود در صفحه درباره ما ویرایشگر متن دارید که با کلیک برروی کد منبع یا آیکون </> میتونید کدهای css یا استایل هارو به متن اعمال کنید بدون اینکه لازم باشه در کدنویسی قالبتون دست ببرید. در رابطه با inline css میتونید در اینترنت جستجو کنید موفق باشید متوجه شدم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .