mozhgan.gholami ارسال شده در فروردین 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2019 سلام من یکی از ستون های قسمت فوتر رو حذف کردم تا ستون بعدی به جای اون نمایش داده بشه ولی نمایش داده نشد به جای اون ستون می نویسه : هیچ قالبی برای ماژول پیدا نشد. leomanagewidgets و در قسمت جایگاه ها در قسمت شماره ای دی ها اون شماره مربوطه که 93 حذف شده دیگه آپدیت نشده که بعد اون بشه 93 و ترتیب درست بشه اینو چه جوری می تونم درست کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید آدرس سایت :fooladnet.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2019 این موضوع رو بهتره از پشتیبانی قالبتون پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mozhgan.gholami ارسال شده در فروردین 8، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2019 این موضوع رو بهتره از پشتیبانی قالبتون پیگیری کنید متاسفانه پاسخگو نیستند ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .