SilverSaeeD ارسال شده در فروردین 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 سلام یه مشکل عجیب خوردم هنگام نصب ماژول google sitemap با این ارور مواجه میشم. نمیتوان ماژول Google sitemap را ارتقا داد: خطا در هنگام دانلود آخرین نسخه. عکس پیوست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در فروردین 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2019 این مشکل رو حل کردم. با دانلود کردم ماژولش و اکسترکتش در دایرکتوری ماژول ها واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در فروردین 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2019 اما همچنان میگه نیازمند بروز رسانی و وقتی میزنم همون ارور پست اولو میده! نمیدونم برای چیه! مهم این بود که نصب بشه و وارد پیکر بشم اما ایا اپدیت هم مهمه؟ کسی واقعا راهکار حل اساسی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2019 سخت نگیرید. گاهی آپدیت نسخه 1.6 و 1.7 برای ماژول با هم تداخل داره. شما نیازی نیست آپدیت کنید. روی فلش کنارش کلیک کنید و وارد پیکربندی ماژول بشید واکنش ها : SilverSaeeD 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در آذر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2019 این مشکل رو حل کردم. با دانلود کردم ماژولش و اکسترکتش در دایرکتوری ماژول ها سلام میشه بگید از کجا دانلودش کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در آذر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2019 این مشکل رو حل کردم. با دانلود کردم ماژولش و اکسترکتش در دایرکتوری ماژول ها سلام میشه لینک دانلودش بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .