amix ارسال شده در فروردین 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2019 سلام دوستان من زیاد وارد به سیستم پرستا نیستم جوملا و وردپرس کار میکنم الان میخوام یه قسمت از صفحه ی اصلی که آیکون های صفحه های اجتماعی هستش رو ادیت کنم اما وقتی index.tpl رو باز میکنم چیزی نمیبینم؟ من یه عکس پیوست کردم میخوام این ۳ صفحه ی اجتماعی رو ادیت کنم ولی چیزی نیست توی فایل ایندکس توی ماژول ها هم قسمت صفحات اجتماعی رو هم گشتم ولی باز چیزی پیدا نکردم مشکل اینجاست که تصویر این ۳ صفحه ی اجتماعی دارن از ۳ تا لینک خارجی لود میشن از سایت فارسی گرافیک و سایزشون ۳۰۰ در ۳۰۰ هستش و با کد نویسی در بخش اچ تی ام ال به ۳۷ در ۳۷ تبدلیش کردن که همین باعث شده رتبه ی سایت توی جی تی متریکس پایین نشون داده بشه میخوام پیدا کنمشون توی سرور داخلی آپلود کنم و همچنین ریسایزشون کنم اما نمیدونم کدوم قسمت هستن ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amix ارسال شده در فروردین 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2019 مشکل حل شد در قسمت ماژولها مدیریت کدهای کوچک پیدا کردمش ممنون موضوع رو ببندید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده