pezhman.masoumi ارسال شده در فروردین 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2019 با سلام من به تازگی پرستا رو نصب و یک قالب خریداری کردم و قالب رو هم نصب کردم اما یکسری مشکلات برای تنظیمش دارم. میخواستم عزیزانی که به پرستا و قالب ها و تنظیمات قالب مسلط هستن به بنده کمک کنن و مبلغی ناقابل هم به عنوان هدیه تقدیمشون کنم. عزیزانی که میتونن لطفا یک شماره تماس برای من در خصوصی ارسال کنید تا با شما تماس بگیرم ممنونم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2019 در صورت تمایل به استفاده از خدمات فنی آی پرستا هم می تونید از بخش تیکت اقدام کنید https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در فروردین 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2019 هرگون سوال و یا مشکلی در خصوص قالب پرستاشاپ دارید، می توانید در انجمن های مختلف تاپیک بزنید و مشکل را اعلام کنید، دوستان کمکتان می کنند و هم می توانید به با بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمایید تا مشکل تان به طور کامل رفع شود واکنش ها : leila6063 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .