hamidmomeni ارسال شده در فروردین 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2019 دوستان .من با این موضوع کمی مشکل دارم الان روی سایتمون یه متنی هست که باید عوضش کنم چوم 2سال بوده که قطع بوده سایت turanoffice.com اون قسمت که نوشته ضمن عرض تبریک سال 96 باید به متن دیگری تعویض بشه و من اصلا نمیدونم و تخصصم هم شبکه وvoipهست.حالا که دارم کمک میکنم خودم موندم این مشکل رو از کجا حل کنم و دیدم هیچ جا بهتر از فوروم خود سایت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2019 در مدیریت به منوی "ماژول ها - ماژول ها و سرویس ها" مراجعه کنید و در کادر جستجو عبارت news رو جستجو کنید. ماژول نوار اخبار رو پیکربندی کنید واکنش ها : hamidmomeni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidmomeni ارسال شده در فروردین 16، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2019 در مدیریت به منوی "ماژول ها - ماژول ها و سرویس ها" مراجعه کنید و در کادر جستجو عبارت news رو جستجو کنید. ماژول نوار اخبار رو پیکربندی کنید ممنونم ازتون. این مشکل حل شد یک مشکل دیگری هم وجود داره و میخام عکس مربوط به تبریک سال نو(96)رو هم باید تغییر بدم turanoffice.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2019 درود از منو ماژول ها >> ماژول ها، اسلایدر رو جستجو و وارد پیکربندی ماژول بشید. موفق باشید واکنش ها : hamidmomeni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidmomeni ارسال شده در فروردین 16، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2019 درود از منو ماژول ها >> ماژول ها، اسلایدر رو جستجو و وارد پیکربندی ماژول بشید. موفق باشید عالی..فیلم ها رو دیده بودم ولی این رو ندیده بودم شرمنده کردید واکنش ها : hamidmomeni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .