amirgh ارسال شده در اردیبهشت 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2019 سلام به همگی. من میخوام یه منو چسبنده بالای سایتم درست کنم اما وقتی اسکرول میکنم منوی من تا یه ارتفاعی پایین میاد و بعد میچسبه بالا. من میخوام وقتی اسکرول میکنم منوی من از اول به بالای صفحه بچسبه. اگه میشه در این مورد کمکم کنید. ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2019 درود از حالت های دیگر نمایشی هدر استفاده کنید، این حالت در آپدیت قالب بررسی خواهد شد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgh ارسال شده در اردیبهشت 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2019 درود از حالت های دیگر نمایشی هدر استفاده کنید، این حالت در آپدیت قالب بررسی خواهد شد. موفق باشید لطفا بگید چطور این کارو انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2019 سلام از پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترون >> تب تنظیمات هدر، قالب هدر رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .