reza_ghorbani ارسال شده در اردیبهشت 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2019 سلام یه قسمتی از سایتم رو با Inspect تغییر دادم البته بخش HTML رو، چطوری این بخش رو ثبت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2019 درود بستگی داره چه بخشی رو میخواهید تغییر بدید. باید فایل مربوطه رو در هاست پیدا و تغییرات رو در فایل اعمال کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در اردیبهشت 16، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2019 درود بستگی داره چه بخشی رو میخواهید تغییر بدید. باید فایل مربوطه رو در هاست پیدا و تغییرات رو در فایل اعمال کنید. موفق باشید ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور هر قسمتی رو که میخوام تغییر بدم پیداش کنم داخل هاست، چطور میتونم سریعتر اون چیزی رو که میخوام پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2019 هر صفحه پرستاشاپ از تعداد زیادی ماژول تشکیل شده، باید بتونید ماژول بخشی که مد نظرتون هست رو پیدا کنید و سپس فایل tpl ماژول رو اصلاح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .