hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 سلام داشتم تو اینترنت چرخ میزدم تو سایت های پرستا شاپی این اموزش ارتقا قالب 1.3 برای 1.4 رو دیدم ایا به این سادگی هست یه نگاه بندازید http://prestashop-planet.com/blog/?p=5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 این آموزش فقط در صورتی جواب میده که طراح قالب سایر فایل های tpl رو عوض نکرده باشه وگرنه باید تمامی فایل های tpl رو برای نسخه ی 1.4 تغییر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 الان قالب موبایل استور عوض شده یا خیر ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 بله من تعداد زیادی از فایل هاش رو ارتقا دادم اما هنوز کلی مشکل داره. اما بازم دارم تلاش میکنم تا مشکل رو برطرف کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .