mostafab8 ارسال شده در تیر 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2019 سلام من smartblog رو نصب کردم اون ورژن فارسی که تو سایت هست ولی ارور میده موقع نصب به درستی نصب نمیشه ولی رو یه سایت دیگم نصب شده و داره کار میکنه ورژن انگلیسی که نصب میکنم مشکلی نداره ولی میخوام فارسی باشه چطور میتونم ترجمه اون ماژول رو در این ماژول کپی کنم اصلا میشه همچین کاری کرد؟ ممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 8، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2019 درود اگر ماژول فارسی همون ماژول انگلیسی هست میتونید از فایل های ترجمه نسخه فارسی در انگلیسی استفاده کنید. در غیراینصورت نیاز هست که خودتون ماژول رو ترجمه کنید. از منو بومی سازی >> ترجمه ها میتونید برای فارسی سازی اقدام کنید. برای استفاده از ترجمه های نسخه فارسی باید فایل fa موجود در پوشه translation رو در نسخه انگلیسی جایگزین کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .