koroshcomputer ارسال شده در تیر 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2019 من سایتم با مشکل مواجه شده و میخوام نصب مجدد کنم ولی نمیخوام محصولات و دسته بندی هاش و همچنین عکس هاش از بین برود. چطوری میتونم اقدام کنم و از چه روشی میشه انجام داد. من الان سایت جایگزین رو روی ساب دامین نصب کردم و هرکاری کردم با csv نشد کار کنم و دائم خطا میده. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2019 سلام وقت بخیر محصولات و شاخه ها به دلیل داشتن شناسه امکان واردسازی در پرستاشاپ دیگه رو ندارند، یعنی اگر این کار رو انجام بدید ممکنه به مشکل بخورید. (می تونید از دیتابیس خروجی بگیرید و وارد کنید) شما می تونید پرستاشاپتون رو ارتقا بدید شاید مشکلاتتون رفع بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .