tenderboy ارسال شده در مرداد 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2019 من قبلا از ماژوال کدای کوچک برای اضافه کردن کد به سایتم استفاده میکردم . اما روی این ساتم که اضافه کردم این ارور رو داد که مجبور شدم غیر فعال کنم Warning: Use of undefined constant _RIJNDAEL_KEY_ - assumed '_RIJNDAEL_KEY_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/Cookie.php on line 79 Warning: Use of undefined constant _RIJNDAEL_IV_ - assumed '_RIJNDAEL_IV_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/Cookie.php on line 79 Warning: Use of undefined constant MCRYPT_RIJNDAEL_128 - assumed 'MCRYPT_RIJNDAEL_128' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/Rijndael.php on line 124 Warning: openssl_decrypt(): IV passed is only 7 bytes long, cipher expects an IV of precisely 16 bytes, padding with in /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/Rijndael.php on line 91 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/Cookie.php:79) in /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 1000 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/Cookie.php:79) in /home2/aralpack/domains/aralpack.com/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 1001 الان برای اضافه کردن کد از چه ماژوالی استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2019 پیام هایی که دریافت میکنید فقط هشدار هستند که بخاطر روشن بودن دیباگ فروشگاهتونه. دیباگ رو خاموش کنید ارتباطی هم به ماژول مدیریت کدها نداره واکنش ها : tenderboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در مرداد 13، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2019 وقتي ماژوال رو نصب كردم و ميخواستم توي صفحه ماژوال ها برم با صفحه سفيد مواجه ميشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2019 عجیبه چون خطایی که داده اسمی از این ماژول نداره. بعد هم اینا warning هستند و جلوی فعالیت سایت رو نمیگیرن. احتمالا باید لاگ سرورتون رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در مرداد 15، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2019 تیکت زدم گفتند : طبق بررسی اولیه ای که انجام شد مشکل از عدم ناسازگاری نسخه phpماژول dmthtml با php هاستتون هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .