mahdi5121 ارسال شده در مرداد 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2019 با سلام؛ از ماژول بخش اطلاعات کاربر v0.4.1 (منوی افقی) استفاده می کنم (blockwishlist). وقتی روی دکمه فهرست علاقمندی کلیک می کنم من رو به صفحه ایی هدایت می کنه که وجود نداره و میگه این صفحه در دسترس نیست. و همینطور هیدر سایت، لوگوش علامت سوال می یاد. آدرسش رو که می گیرم /module/img/cms/header4.jpg هست ولی درستش باید /img/cms/header4.jpg باشه. یعنی یه مسیر module داره اشتباه می ره. بقیه دکمه ها درست کار می کنه. باید چکار کنم تصویر هیدر درست لود بشه و ماژول واسه دکمه فهرست علاقمندی درست کار کنه. یا اینکه اصلان چکار کنم دکمه فهرست علاقمندی از منوی افقی حذف بشه تا مشکلات بالا دیده نشه. از نسخه 1.6.1.23 استفاده می کنم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2019 سلام می تونید ماژول blockwishlist رو از لیست ماژول ها غیرفعال کنید برای لوگو هم ببنید آدرسی که نمایش داده میشه کجاس فایل لوگو رو با همون نام و توی همون آدرس در هاست آپلود کنید. درصورت تمایل برای بررسی می تونید تیکت بزنید : https://ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .