milad_radical ارسال شده در مرداد 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2019 با سلام کالاهایی که من تو سایتم ایجاد کرده. تا قبل از اعمال ترکیبات برای کالا ، حداقل تعداد کار میکنه. یعنی تعداد بش میدم و انجام میشه به محض اینکه ترکیبی برای محصول ایجاد میکنم. این دکمه هم به کل از مدیریت حذف میشه و هم از داخل سایت چه باید بکنم که برای یک کالا ترکیب هم داره حداقل تعداد اعمال بشه؟ برای من مهم نیست که کدوم ترکیب کالاست. کل هم یک کالا هم باشه کافیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مرداد 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2019 درود زمانی که از ترکیبات استفاده میکنید، حداقل تعداد رو باید برای ترکیب بصورت جداگانه مشخص کنید. از بخش ویرایش محصول از تب ترکیبات، هر ترکیب رو ویرایش و حداقل تعداد رو مقدار گذاری و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .