admin ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 دوستان این هم از ماژولی که قول داده بودم. با استفاده از این ماژول می تونید محصولات خودتون رو در صفحه اصلی نمایش بدید. این ماژول برای پرستا شاپ 1.4 ساخته شده و کاملا با اون سازگاره.این ماژول کمی با ماژولی که در نسخه ی 1.3 وجود داشت متفاوته! ویژگی های این ماژول: 1. نمایش توضیحات و قیمت هر محصول با رفتن موس بر روی آن2. محو بودن محصول قبل از رفتن موس روی محصول3. امکان تنظیم رنگ کادر، پس زمینه، متون، تغییر اندازه ی عکس و کادر و... همگی از طریق بخش پیکربندی ماژول در پنل مدیریت4. رفع مشکلات همسان نبودن کادرها در ماژول قبلی ماژول رو از ضمیمه دریافت کنید موفق باشیدhomefeaturedslide.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 قیافش خیلی سبک میکنه سایت رو اصلا جالب نیست..... و من نصب کردم ضمنا اسم این کاژول هست محصولات پرطرفدار و نکته مهم اصلا محصولات جدید رو نشون نمیده ؟؟؟؟؟ ممنون میشم ورژن بدون اسلاید پرستا شاپ رو بزارید که فقط مثل ورژن قبلی ماژول محصولات جدید رو نشون بده و منوهاش کج و مشکل دار نباشه تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 هدف این ماژول کلن مجهوله !چون چیزی که پرطرفدار باشه باید از روی آمار فروش و غیره اضافه بشه به صفحه اول ، ولی اینرو مدیر خودش دستی تعیین میکنه .البته یکم دست به سرو روش کشیده بشه چیز خوبی در میاد.ممنون از اشتراک. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 دوستان عزیز شما میتونید نام این ماژول رو تغییر بدید (ماژول -> پیکربندی -> مدیریت ترجمه ها) این ماژول محصولات دلخواه شما رو نشون میده و به اشتباه محصولات پرطرفدار ترجمه کردم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 چه ربطی داره وقتی ماژول کاری که باید بکنه رو نمیکنه شما نوشتی تو عنوان تاپیک ماژول محصولات در صفحه اصلی خیلی ها مثل خود من فکر میکنن ماژول محصولات جدید هست نمیدونن یه شمایل زشتی داره که سایت رو خیلی خیلی سبک میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 چه ربطی داره وقتی ماژول کاری که باید بکنه رو نمیکنه شما نوشتی تو عنوان تاپیک ماژول محصولات در صفحه اصلی خیلی ها مثل خود من فکر میکنن ماژول محصولات جدید هست نمیدونن یه شمایل زشتی داره که سایت رو خیلی خیلی سبک میکنه دوست عزیز این جا هرکس بتونه کمک میکنه. هر سؤالی رو جواب میدیم، آموزشی میدیم یا ماژولی قرار میدیم رایگان هست. راضی نیستید از ظاهر ماژول راه حلش یک کلیک هست، حذف! اگر نوع گفتار طلب کارانه خودتون رو اصلاح نکنید در این انجمن جایی نخواهید داشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fajavanmard ارسال شده در خرداد 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2012 من ديدم اينجوريه نصف دانلود كنسل كردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در خرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 آقا میشه همین ماژول بجای محصالات شاخه ها و زیر شاخه ها( با قابلیت انتخاب شاخه ها و زیر شاخه ها جهت نمایش) را نشون بده؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .