milad7091 ارسال شده در شهریور 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2019 سلام دوستان. من در حال ساختن فروشگاهم هستم. قراره توش جوراب بفروشم. مشکلی که دارم درگاه مستقیم از بانکه. باید اینماد داشته باشیم. * آیا بدون مجوز از صنف میتونم اینماد بگیرم یا کلا بیخیال این قضیه بشم و برم سمت درگاه واسط. هر چی خوندم هیچ جایی در این مورد توضیحی ندادن. * مورد بعدی که دارم، واسه درگاه باید اداره مالیات برم خودمو معرفی کنم یا همچین چیزی! ممنون میشم یکی منو روشن کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2019 اکثر مشاغل برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز خاصی از صنف خودشون ندارن (مگر این که فعالیتشون به صورت شخصیت حقوقی باشه نه حقیقی) اگر فروشگاه رو به صورت شخصیت حقیقی راه اندازی کنید معمولا نیازی به مجوز ندارید مگر در موارد خاصی مثل فروش دارو که نیاز به مجوزهای خاصی داره گرفتن اینماد ساده ست و پیچیدگی خاصی نداره درگاه واسط مالیات نداره مگر این که خودتون پرونده مالیاتی در اداره مالیات تشکیل بدید و اظهارنامه مالیاتی پر کنید واکنش ها : milad7091 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad7091 ارسال شده در شهریور 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2019 اکثر مشاغل برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز خاصی از صنف خودشون ندارن (مگر این که فعالیتشون به صورت شخصیت حقوقی باشه نه حقیقی) اگر فروشگاه رو به صورت شخصیت حقیقی راه اندازی کنید معمولا نیازی به مجوز ندارید مگر در موارد خاصی مثل فروش دارو که نیاز به مجوزهای خاصی داره گرفتن اینماد ساده ست و پیچیدگی خاصی نداره درگاه واسط مالیات نداره مگر این که خودتون پرونده مالیاتی در اداره مالیات تشکیل بدید و اظهارنامه مالیاتی پر کنید بابت پاسختون مچکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .