taher67 ارسال شده در شهریور 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2019 سلام دوستان و اساتید پرستا 1.6 رو تازه نصب کردم وقتی میخوام محصول جدید اضافه کنم ، تب (اطلاعات) رو که پر میکنم و (ذخیره و ماندن) رو میزنم بجای اینکه ذخیره بشه بعد از یه رفرش همه فیلد هایی که پر کردم پاک میکنم ولی اگه ذخیره بزنم ذخیره میشن ***************** تصاویر بندانگشتی ها هم نمایش داده نمیشه در قسمت تنظیمات - تصاویر - دکمه (ایجاد دوباره بند انگشتی ها) رو زدم خطا های زیر رو میده تصویر اصلی برای محصول با شناسه 9 یافت نشد یا خالی است (/home/fashion3/public_html/img/p/1/1.jpg) تصویر اصلی برای محصول با شناسه 9 یافت نشد یا خالی است (/home/fashion3/public_html/img/p/2/2.jpg) تصویر اصلی برای محصول با شناسه 10 یافت نشد یا خالی است (/home/fashion3/public_html/img/p/3/3.jpg) تصویر اصلی برای محصول با شناسه 10 یافت نشد یا خالی است (/home/fashion3/public_html/img/p/4/4.jpg) مشکل از چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2019 درود برای مشکل ذخیره محصول نیاز به بررسی ها بیشتری هست میتونید از طریق تیکت درخواست بررسی فنی داشته باشید برای بندانگشتی تصاویر پیغامی که دریافت میکنید برای این هست که محصولات مشخص شده تصویر ندارند. یا عکس شون پاک شده یا آپلود نکردید. باید مجدد براشون عکس بذارید موفق باشید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .