reza_ghorbani ارسال شده در شهریور 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2019 سلام. محصولاتم که پر میشه و میره تو صفحه دوم زمانی که رو صفحه دوم کیک میکنم چیزی نمیبینم. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2019 سلام ماژول جستجوی لایه ای رو یکبار تنظیم مجدد و دوباره تنظیم کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در شهریور 19، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2019 سلام ماژول جستجوی لایه ای رو یکبار تنظیم مجدد و دوباره تنظیم کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه موفق باشید ممنون با این کار درست شد. ولی سرعت تغییر صفحه با وجود فعال بودن ماژول لایه باز خیلی کند میشه چطور میتونم یه مطالب پیشناهادی کنار این ماژول رو حذف کنم و فقط فیلتر بندی رو بزارم و سرعتشم بالا ببرم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2019 می تونید ماژول جستجوی لایه ای رو غیرفعال کنید. برای حذف سایز ماژول از هوک سمت راست به منوی ماژول ها >> مازول ها و سرویس ها برید، هوک displayrightcolumn رو پیدا کنید و ماژول هایی رو که نیاز ندارید با استفاده از فلش کنار اون و دکمه "رها کردن " از هوک خارج کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در شهریور 22، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 می تونید ماژول جستجوی لایه ای رو غیرفعال کنید. برای حذف سایز ماژول از هوک سمت راست به منوی ماژول ها >> مازول ها و سرویس ها برید، هوک displayrightcolumn رو پیدا کنید و ماژول هایی رو که نیاز ندارید با استفاده از فلش کنار اون و دکمه "رها کردن " از هوک خارج کنید موفق باشید به قسمت هوکها مراجعه کردم و هوک displayrightcolumn رو که داخلش چهارتا ماژول بود خارج کردن و صفحهرو Refresh کردم ولی همچنان ماژولها وجود داشته و از بین نرفته بودند. کار دیگهای لازمه انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 درود برخی مواقع ستون راست و چپ جابجا نمایش داده میشوند. هوک DisplayLeftColumn رو هم چک کنید سپس کش پرستاشاپ و مرورگرتون رو هم خالی کنید، ببینید مشکل تون رفع میشه، موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در شهریور 22، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 درود برخی مواقع ستون راست و چپ جابجا نمایش داده میشوند. هوک DisplayLeftColumn رو هم چک کنید سپس کش پرستاشاپ و مرورگرتون رو هم خالی کنید، ببینید مشکل تون رفع میشه، موفق باشید ممنون درست شد، جستجوی لایهای تو حالت موبایل خیلی زشته راهی برای اون دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 برای حالت نمایشی ماژول تنظیماتی نداره مگر اینکه از طریق کدنویسی بهش استایل بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در شهریور 23، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 برای حالت نمایشی ماژول تنظیماتی نداره مگر اینکه از طریق کدنویسی بهش استایل بدین ممکنه بیشتر راهنمایی کنید. چون دیدم که بعضی از بچهها نوار پایین صفحشون دوتا دکمه گذاشتن یکی برای فیلتر کردن(حالت منو سمت چپ) و یکی برای مقایسه کردن، باید چیکار کنم که بتونم همچین کاری رو روی سایتم انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .