niloofar ارسال شده در شهریور 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2019 سلام من توی فوترم ماژول اطلاعات تماس رو دارم که یه قسمتش ترجمه نشده (call us now). هر چی توی ترجمه ماژولها دنبالش میگردم نیست، توی فایلهای tpl ماژولهای اطلاعات تماس هم گشتم نبوده. ممکنه بگید از کجا میتونم این جمله رو درست کنم؟ سایت:manahonar.com سوال دوم چطور میتونم مثل این عکس توی فوترم این اطلاعات رو بگذارم: http://ipresta.ir/forum/uploads/monthly_06_2019/post-534-0-15824600-1560792446_thumb.jpg مثل این سایت: https://www.banimode.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2019 درود هم بخش ترجمه ماژول ها رو چک کنید و هم بخش کاربری رو. همچنین در صفحه ترجمه یکبار برروی بستن فیلد ها و دوباره برروی باز کردن تمام فیلد ها کلیک کنید تا همه گزینه ها نمایش داده بشه. سپس با ctrl+F عبارت مدنظرتون رو جستجو و ویرایش کنید. اگر قالب تون چنین ماژول رو داشته باشه باید به همون ماژول رجوع کنید، در غیراینصورت بصورت پیش فرض پرستاشاپ ماژول بلوک بیمه رو داره. ولی ممکنه از لحاظ ظاهری باقالب تون سازگاری نداشته باشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در شهریور 18، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2019 درود هم بخش ترجمه ماژول ها رو چک کنید و هم بخش کاربری رو. همچنین در صفحه ترجمه یکبار برروی بستن فیلد ها و دوباره برروی باز کردن تمام فیلد ها کلیک کنید تا همه گزینه ها نمایش داده بشه. سپس با ctrl+F عبارت مدنظرتون رو جستجو و ویرایش کنید. اگر قالب تون چنین ماژول رو داشته باشه باید به همون ماژول رجوع کنید، در غیراینصورت بصورت پیش فرض پرستاشاپ ماژول بلوک بیمه رو داره. ولی ممکنه از لحاظ ظاهری باقالب تون سازگاری نداشته باشه. موفق باشید سلام این کارهایی رو که گفتید قبلا انجام دادم اصلا توی هیچ کدام از فیلدهای ترجمه نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .