dariyush80 ارسال شده در شهریور 21، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2019 سلام دوستان یه سوال من وقتی میخوام وارد قسمت ادمین بشم یعنی همون localhost/new/admin پیام میده که: This site can’t be reached (پوشه install رو هم پاک کردم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 سلام بعد از تغییر نام پوشه ادمین ، دیباگ رو روشن کنید ببنید خطایی نمایش داده میشه یا خیر: روشن و خاموش کردن دیباگ پرستاشاپ - مشکلات و سؤالات متداول پرستاشاپ 1.6 - انجمن پشتیبانی - پرستاشاپ فارسی واکنش ها : dariyush80 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dariyush80 ارسال شده در شهریور 22، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 سلام بعد از تغییر نام پوشه ادمین ، دیباگ رو روشن کنید ببنید خطایی نمایش داده میشه یا خیر: روشن و خاموش کردن دیباگ پرستاشاپ - مشکلات و سؤالات متداول پرستاشاپ 1.6 - انجمن پشتیبانی - پرستاشاپ فارسی کردم ولی خطایی نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dariyush80 ارسال شده در شهریور 22، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2019 سلام بعد از تغییر نام پوشه ادمین ، دیباگ رو روشن کنید ببنید خطایی نمایش داده میشه یا خیر: روشن و خاموش کردن دیباگ پرستاشاپ - مشکلات و سؤالات متداول پرستاشاپ 1.6 - انجمن پشتیبانی - پرستاشاپ فارسی wamp رو هم یکبار کلا پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم درست نشد ممکنه مشکل از پرستاشاپی که دانلود کردم باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 وقتی پوشه admin رو تغییر نام میدید مثلا میذارید admin123 باید با آدرس جدید وارد ادمین بشید یعنی: yoursite.com/admin123یا اگر لوکال هستید localhost/admin123 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dariyush80 ارسال شده در شهریور 23، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 وقتی پوشه admin رو تغییر نام میدید مثلا میذارید admin123 باید با آدرس جدید وارد ادمین بشید یعنی: yoursite.com/admin123 یا اگر لوکال هستید localhost/admin123 خیر جناب ببخشید اگه اون وقت چنتا سایت روی لوکال داشتی چی؟؟ راهکار شما رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد ولی راه حل رو پیدا کردم من از پرستا 1.6 استفاده میکردم و این مشکل بود الان از پرستا 1.7 استفاده میکنم و درست شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2019 سلام مشکل شما ربطی به استفاده از نسخه نداره . اتفاقا در حال حاضر نسخه 1.6 پرستا نسخه پایدار برای راه اندازی فروشگاه ست منظور ایشون هم این بود : localhost/sample/admin123 sample اسم پوشه ایه که محتوای پرستاشاپ رو داخلش ریختید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dariyush80 ارسال شده در شهریور 25، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2019 سلام مشکل شما ربطی به استفاده از نسخه نداره . اتفاقا در حال حاضر نسخه 1.6 پرستا نسخه پایدار برای راه اندازی فروشگاه ست منظور ایشون هم این بود : localhost/sample/admin123 sample اسم پوشه ایه که محتوای پرستاشاپ رو داخلش ریختید. جناب دقیقا همین کاری که میگین رو انجام میدم نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
speco ارسال شده در مهر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2019 جناب دقیقا همین کاری که میگین رو انجام میدم نمیاد باسلام و احترام من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم و تمام کارهای گفته شده بالا رو انجام دادم ولی مشکل حل نمی شد. من wampserver3.1.9 رو نصب کرده بودم و با پرستاشاپ نسخه 1.7 بدون مشکل وارد صفحه مدیریت می شد. ولی با نسخه پرستاشاپ 1.6 نمیتونستم وارد صفحه مدیریت شوم نسخه wampserver 2.5 رو نصب کردم بدون مشکل با پرستاشاپ 1.6 کار میکنه و وارد صفحه مدیریت میشوم. اگر دوستانی مشکل من رو داشتند بهتره که wampserver 2.5 رو نصب کنند احتمال خیلی زیاد مشکل شون حل میشود. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .