mehdi86 ارسال شده در مهر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2019 با سلام و خسته نباشید.بنده برای صفحه اول سایتم چند مورد اسلاید طراحی کردم ولی وقتی آپلود میکنم سایت کیفیت مطلوبی ندارن البته وقتی سیو میکنم تو کامپیوتر خوبه کیفیتشون اما تو سایت نه لطفا راهنمایی کنید در ضمن مبحثی از یکی از دوستان شنیدم بنام بهینه کردن تصاویر تو فتوشاپ در این مورد و روشش لطفا توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_ghorbani ارسال شده در مهر 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2019 با سلام و خسته نباشید.بنده برای صفحه اول سایتم چند مورد اسلاید طراحی کردم ولی وقتی آپلود میکنم سایت کیفیت مطلوبی ندارن البته وقتی سیو میکنم تو کامپیوتر خوبه کیفیتشون اما تو سایت نه لطفا راهنمایی کنید در ضمن مبحثی از یکی از دوستان شنیدم بنام بهینه کردن تصاویر تو فتوشاپ در این مورد و روشش لطفا توضیح بدید برای اینکه تصاویر بهینه داشته باشید با توجه به قالبتون باید به تصاویر ابعاد بدید. در غیر این صورت اکثر سایتهای 800*800 رو انتخاب میکنند. و برای خروجی گرفتن تو فتوشاپ گزینه File و Save For Web رو انتخاب کنید. عکس رو با فرمت jpg و کیفیت اون رو با توجه به حجم از Low تا Max میتونی انتخاب کنی. واکنش ها : mehdi86 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2019 با سلام شما باید ببینید سایز بنرها توی قالبتون چقدره و مطابق با همون طراحی رو انجام بدید توی فتوشاپ هم موقع ذخیره عکس گزینه ای داره با عنوان save for web از اون استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در مهر 7، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2019 برای اینکه تصاویر بهینه داشته باشید با توجه به قالبتون باید به تصاویر ابعاد بدید. در غیر این صورت اکثر سایتهای 800*800 رو انتخاب میکنند. و برای خروجی گرفتن تو فتوشاپ گزینه File و Save For Web رو انتخاب کنید. عکس رو با فرمت jpg و کیفیت اون رو با توجه به حجم از Low تا Max میتونی انتخاب کنسپاس سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .