1390324 ارسال شده در آذر 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2019 سلام من از 1.6.1.5 به نسخه 1.6.1.23 ارتقاع دادم ولی ارور زیر را داده /home/parston1/public_html/admin096vscbhq/autoupgrade/tmp/gsitemap.zipاین یک فایل نیست و همه لینک هام به صفحه اصلی میاد میشه ایراد کار و راه حل مشکل بگید دوستان ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1390324 ارسال شده در دی 13، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2019 سلام من از 1.6.1.5 به نسخه 1.6.1.23 ارتقاع دادم ولی ارور زیر را داده /home/parston1/public_html/admin096vscbhq/autoupgrade/tmp/gsitemap.zipاین یک فایل نیست و همه لینک هام به صفحه اصلی میاد میشه ایراد کار و راه حل مشکل بگید دوستان ممنون دوستان و مدیر سایت محترم شما انجمن ایجاد کردید ولی پاسخ نمیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2019 اینطور مشکلات نیاز به بررسی دقیق دارند پیشنهاد می کنم یکبار طبق آموزش های موجود بکاپ رو برگردونید و مجددا ارتقا رو انجام بدید. اگر مشکل همچنان پابرجا بود تیکت بزنید تا همکارانم در بخش فنی کمکتون کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .