reza.sadeghi ارسال شده در آذر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2019 سلام. چطور می تونم یه ویژه تهران به این جمله اضافه کنم، کدوم ماژول رو باید تغییر بدم و یا تو بخش ترجمه باید پیداش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2019 سلام این مورد رو می تونید توی بخش ترجمه ها>> ترجمه ماژول پیدا کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza.sadeghi ارسال شده در آذر 25، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2019 سلام این مورد رو می تونید توی بخش ترجمه ها>> ترجمه ماژول پیدا کنید موفق باشید تو ترجمه پیداش کردم قسمت اول متن قبل از متن داخل پرانتز رو تغییرش دادم ذخیره شد ولی نمایش نداد، برگشتم دیدم به متن اولیه برگشته گفتم شاید طول کاراکترهام زیاد شده مجدد یه متن خلاصه نوشتم. ولی بازم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در آذر 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2019 تو ترجمه پیداش کردم قسمت اول متن قبل از متن داخل پرانتز رو تغییرش دادم ذخیره شد ولی نمایش نداد، برگشتم دیدم به متن اولیه برگشته گفتم شاید طول کاراکترهام زیاد شده مجدد یه متن خلاصه نوشتم. ولی بازم نشد وقتی بر روی ذخیره و ماندن / ذخیره می زنید، مطمئن شوید که با موفقیت تغییرات ذخیره شده است و این جمله : به روز رسانی با موفقیت انجام شد در بالای صفحه نمایش داده شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza.sadeghi ارسال شده در آذر 28، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 وقتی بر روی ذخیره و ماندن / ذخیره می زنید، مطمئن شوید که با موفقیت تغییرات ذخیره شده است و این جمله : به روز رسانی با موفقیت انجام شد در بالای صفحه نمایش داده شود اصلا رو ذخیره و ماندن نمیمونه ، ذخیر و ماندن رو میزنم فرمم بسته میشه دوتا تصویر پیوست کردم که نشون میده متن رو اضافه کردم و رو ذخیره و ماندن زدم به روز رسانی با موفقیت انجام شد شد رو مشاهده کردم ولی ذخیره نشده و فرمم رفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .