m like mother ارسال شده در آذر 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2019 سلام چطور میتونم یه درصد از خرید رو به سبد خرید اضافه کنم ؟ چرا ؟ هم پرداخت آنلاین دارم هم درب منزل . هزینه های پستی رو هم ثبت کردم. منتهی پرداخت درب منزل یه مبلغی از خرید رو پست میگیره مثلا سه درصد. یعنی اگر صد تومان خرید انجام شده باشه سه هزار تومان باید به فاکتور یا هزینه ارسال اضافه بشه ؟ چطور میشه اینکار رو کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2019 سلام تنها راهی که میشه یه مبلغی رو به صورت درصدی به سبد خرید اضافه کنید اعمال مالیاته. حالا اگر مالیات ندارید می تونید از این بخش یه درصدی رو مشخص کنید و از بخش ترجمه ها اونو به متن مورد نظرتون تغییر بدید موفق باشید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .