اِصفون ارسال شده در آذر 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 درود خدمت دوستان عزیزبنده برای حامل ها دو نمومنه معرفی کرده بودمو به محصولات اضافه میکردم (پست پیشتاز - تحویل فروشگاه)الان گزینه سوم ایجاد کردم (پست سفارشی) ، چطور می تونم این حامل جدید رو به کلیه محصولات سایت اضافه کنم؟باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در آذر 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 با درود خدمت شما دوست گرامی شما وقتی حامل جدید را اضافه کنید و مناطق موردنظر را در حامل انتخاب کنید، حامل به صورت خودکار برای تمامی محصولات فعال می شود واکنش ها : leila6063 و اِصفون 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در آذر 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 بنده هم اکنون یک حامل در فروشگاه دارم اکنون یک حامل جدید ایجاد می کنم نام حامل را انتخاب می کنم و زمان انتظار را تعیین می کنم در مرحله بعد مناطقی که می خواهم از این حامل استفاده کنند را انتخاب می کنم در انتها بر روی پایان می زنم و حامل من فعال می شود، اکنون 2 حامل وجود دارد، بدون اینگه من تغییر در محصولی ایجاد کنم، وقتی حامل جدیدی ایجاد کنید، به صورت خودکار اضافه خواهد شد واکنش ها : اِصفون و leila6063 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اِصفون ارسال شده در آذر 28، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 ممنون دوست عزیزچون حامل هارو بصورت دستی برای هر محصول دستی انتخاب می کردیم نمیشدبا پاک کردن و اضافه کردن مجدد طبق توصیتون به همش اضافه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در آذر 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2019 ممنون دوست عزیز چون حامل هارو بصورت دستی برای هر محصول دستی انتخاب می کردیم نمیشد با پاک کردن و اضافه کردن مجدد طبق توصیتون به همش اضافه شد خواهش می کنم دوست گرامی نیازی نیست که برای محصول در بخش ارسال حتما حامل را اضافه کنید، به صورت خودکار حامل برای همه محصولات فعال می شود واکنش ها : اِصفون، admin و leila6063 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .