hossein0241 ارسال شده در دی 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2019 سلام خدمت اساتید من یه مشکل دارم، اینکه بالفرض دوتا ترکیب ایجاد کردم بنام های الف و ب چطور میتونم برای هر کدوم از این ترکیب ها، ویژگی مختص به خودش رو اضافه کنم؟ یعنی وقتی کاربر ترکیب الف رو انتخاب کرد، ویژگی های مختص به الف رو نمایش بده و وقتی ترکیب ب رو انتخاب کرد، ویژگی های مختص به ب رو نشون بده با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein0241 ارسال شده در دی 10، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2019 سلام اصلا تو پرستا 1.6 این مورد امکان پذیز هست؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2019 ویژگی و ترکیب رو نمی تونید به هم مرتبط کنید. فقط می تونید برای هر ترکیب عکس خاصی رو مشخ کنید. بالفرض اگر مشتری رنگ سفید رو انتخاب کرد عکس محصول با رنگ سفید رو مشاهده کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein0241 ارسال شده در تیر 25، 2020 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2020 ویژگی و ترکیب رو نمی تونید به هم مرتبط کنید. فقط می تونید برای هر ترکیب عکس خاصی رو مشخ کنید. بالفرض اگر مشتری رنگ سفید رو انتخاب کرد عکس محصول با رنگ سفید رو مشاهده کنه این قابلیت رو چطور باید فعال کنم؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2020 زمان تعریف یک ترکیب برای محصول می تونید این مورد رو انتخاب کنید. لینک زیر رو مطالعه کنید:https://ipresta.ir/doc/prestashop/16/User-Guid/Managing-the-Catalog/Managing-Products نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .