کیانوش مدیر سایت ارسال شده در دی 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2019 سلام دوستان عزیز من به مشکل عجیبی برخوردم بی دلیل یک دفعه ای متوجه شدم که موقع ویرایش عکس های آپلود شدم توی محصولاتم نمایش داده نمیشن اما صفحه ی محصول رو که پیشنمایش میزنم نشون میده بعد متوجه شدم که کلا دیگه دکمه آپلودمم کار نمیکنه! بعد دیدم که قسمت توضیحات محصول امکان ویرایشش وجود نداره! کسی نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2019 با سلام اگر جدید ماژولی نصب کردید غیرفعالش کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر برای بررسی دقیق تر می تونید تیکت بزنید : ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کیانوش مدیر سایت ارسال شده در بهمن 2، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2019 با سلام اگر جدید ماژولی نصب کردید غیرفعالش کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر برای بررسی دقیق تر می تونید تیکت بزنید : ipresta.ir/support موفق باشید نه هیچ ماژولی نصب نکردم روشی هست که بشه ترتیب نصب ماژول ها رو فهمید؟ که بدونیم اخرین ماژول نصبی چی بوده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .