admin ارسال شده در آبان 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 ضمن عرض تسلیت به تمام هموطنانمون در آذربایجان به خصوص در اهر، ورزقان، هریس و تبریز، برای بازماندگان آرزوی صبر و برای رفتگان آرزوی مغفرت میکنمدوستان کمک به این هموطنان رو فراموش نکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 منم برای همشهری هام تسلیت میگم خدا صبرشون بده (ما که تبریز هستیم پنج تا پس لرزه اومد سه تا نزدیکای افطار دو تا هم ساعت سه نصف شب اومد خیلی ناگهانی بود چند تا روستا کلا با خاک یکسان شدنخدا بخیر کنهیا ابوالفضل همین الان از روستای خودمون خبر شنیدم که 30 تا لرزه اومده بشدت روستامون رو تخریب کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در آبان 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 من همه به نوبه خودم ضمن تسلیت به همه هموطنان عزیزم بخصوص آذری های خودمون که من خودم تو شهر خودمون هم این زلزله را احساس کردم همدردی میکنم و خدا همه آنها را رحمت کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آبان 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 خیلی تاثر انگیزه اون هم تو این روز هاخدا به بازماندگان صبر و سلامتی عطا کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در آبان 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 تسلیت ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .