fahim1384 ارسال شده در دی 27، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2020 با سلام و عرض ادب من وقتی متا توضیحات مربوط به محصول رو تغییر می دهم و ذخیره می کنم تغییرات از بین می رود و نام محصول جایگزین متا توضیحات مربوط به محصول می شود حتی کلا پاک می کنم و ذخیره می کنم دوباره نام محصول میاد می شینه جای متا توضیحات مربوط به سئو لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 28، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2020 باید تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fahim1384 ارسال شده در اسفند 25، 2020 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2020 این مشکل به دلیل نصب ماژول برای بخش سئو پیش آمده بود با غیر فعال کردن آن مشکل ثبت نشدن متا توضیحات برطرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .