hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 سلام من یه سایت دیدم امروز که برای هر محصولش مثلا رنگ داره مثلا من که محصولاتم بعضی هاش رنگ بندی داره باید مشتری بگه چه رنگی میخاد خیلی این قابلیت به دردم میخوره 1- چطوری باید فعالش کنیم 2- هر رنگ رو چطوری باید بهش داد مثلا ابی یخی یا قرمز یا .... ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 دوست عزیز توی قسمت ترکیبات هر محصول میتونی رنگ بندی رو اضافه کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 من رفتم به این بخش قسمت انتخاب کننده رنگ: نوشته مدیریت خوصیت رنگ اینو که میزنم میگه ایا مطمئن هستید میخاهید ازلاعات محصول حذف شود ....ممنون میشم کامل توضیح بدید چیکار باید کرد که رنگ تعریف کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 کسی رنگ نمیزاره برای محصولاتش به منم یاد بده ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 شما از اون بالا اینکارو میکنیگروه : رنگخصیصه: آبیبعد دکمه اضافه کردن ترکیب رو میزنیانتخاب کننده رنگ هم روی رنگ باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 سلام مرسی فقط یه چیزی من رفتم گروه و مشخصه براش ساختم رنگ هم تعریف کردم کد رنگ هم بهش دادم اما اون مربع های کوچیک رو نشون نمیده که رنگ رو مشخص کنه ؟؟؟؟؟و یه سوال میشه مثلا به غیر از رنگ چیز دیگه ای تعریف کرد مثلا سایز اون رو چطوری باید مشخص کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 شما از کدوم نسخه استفاده میکنی؟این کاری رو که گفتم باید توی محصولی که ساختی انجام بدی نه تنظیمات کلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 از نسخه 1.4.4 همین سایت و من رفتم تو تنظیمات هر محصول ترکیب ها هیچ گروهی مشخص نشده بود بعد رفتم سر برگ مشخصه و گروه ها این کارو کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 کسی کمک نمیکنه من چطوری رنگ بندزی کنم محصول رو مثلا مشتری دیکه نخواد تو سفارش بنویسه مثلا این لباس من چه رنگی رو میخام رنگ رو انتخاب کنه و سفارشش رو تکمیل کنه ....و میخام یه قابلیت دیگه هم درست کنم که مشتری سایز رو انتخاب کنه ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 توی همون قسمت ترکیبات و ویژگی ها همه ی این ها قابل تعریف هست! نیازی به کار خاصی نیست! همونجا هر ویژگی یا ترکیبی مثل رنگ، سایز و... رو میتونید به محصولتون اضافه کنید و حتی برای اون ویژگی یک عکس هم بذارید! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 من میخام برای قسمت رنگ اون مربع کوچولو خوشکلا که برای رنک هست رو فعال ککنم از کجا باید اقدام کنم عکسشو چند پشت قبل گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 اما برای نمایش اون دکمه خوشگل هنگامی که محصولی رو ایجاد می کنی در تب ترکیبات که رنگها رو مشخص می کنی در ته تب نوشته انتخاب کننده رنگ: بزار روی رنگ فقط روی عدم نمایش نذار که نشون نمیده اگه نحوه گذاشتن رنگ رو هم بخوای بگم یاد نگرفتیاگه وقت کنم یک اموزش تصویر برای این کار درست می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 سلام مرسی داش فقط یه چیزی هر 2 قسمت نمایش داده میشه رنگ نمیشه اون کادر رنگش خوشکله خودمون رو نشون بده اما اون قسمت که باز مینویسه رنگ رو نشون نده تو عکس مشخص کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 اولی پیشنمایش تصویرها هست دومی یعنی اون منوی کشویی برای خرید و تعیین نوع رنگ خرید هست اگه اون منوی کشویی حذف بشه دیگه مشتری نمی تونه رنگ مورد علاقه خود رو سفارش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 قسمت ترکیبات رو از کدوم فایل .tpl باید ویرایش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 دوست عزیز به قسمت مشخصه ها برین و نوع حالت کرکه ایی رو به رنگ تغییز حات بدین درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .