padsha ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 اقا به این سایت برید shop.birjandsoft.ir حالا که رفتید و صفحه اول باز شد به چند صفحه دیگه هم برید حالا بهم بگید چیکار کنم؟ حتی مدیریت هم نمیره و همینجوری هستمجبور بودم اینجا تایپیک بدم چون در مشکلات دیگر من نمیتونم تایپیک بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 آیا در پوشه های روت فروشگاه تغییری دادید؟ برای حل این مشکل دو راه دارید: 1. به وب سرویستون تیکت بزنید و ازشون درخواست کنید هاستتون رو به روز قبل از این مشکل برگردونن2. از دیتابیستون (از phpMyadmin) و پوشه ی images و یا در صورت امکان از کل هاست بکاپ بگیرید و پرستا شاپ رو دوباره نصب کنید سپس دوباره دیتابیس قبلیتون رو جایگزین کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 هیچ فقط انجمن رو به روت انتقال دادمجالب اینجاست که هر دو فروشگاه اینجوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 برای رفع این مشکل مراحل زیر رو دنبال کنید: پنل مدیریت -> سربرگ تنظیمات -> SEO و URLها -> تنظیمات لینک ها (پایین صفحه) -> سپس فیلد مسیر پرستا شاپ رو به / تغییر بدید عکس در ضمیمه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 مشکل اینجاس میخوام وارد مدیریت انجمن هم بشم همین خطاها رو میدهیه چیز جالب اینکه فقط با ساب دامین این مشکل رو داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 هرکاری میکنم درست نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 شما میتونید این تغییر رو از طریق هاست هم میتونید اعمال کنید: root/config/settings.inc.php این فایل رو ادیت کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .