itesalat ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 با عرض سلام و احترام 5.144.130.15این ای پی سرور هاست ماست با تشکرای پی در بانک پارسیان فرق میکنه فکر کنم عمدا اینطوریه واسه همه همین مشکل هست شما با این شماره تماس بگیر 2 دقیقه ای مشکلت حل میشه منم همین مشکلو داشتم دو رقک آخر ای پی تو بانک فرق داشت همین اقا سریع درست کرد . 87 - 22661777 21 0098 (داخلي:3231) اقای هندی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 با عرض سلام من امروز با کارشناس فنی بانک پارسیان صحبت کردم و ip رو با هم چک کردیم و اوکی بود گفت باید به آدرس پکو ارسال کنید آدرس پک کار نمیکنه چند ماهه که پکو peco جایگزین شده اما این هم رو ماژول سوم تست کردم اما کار نکرد خوشحال میشم مدیر محترم پرستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 با عرض سلام و احترام5.144.130.15این ای پی سرور هاست ماستبا تشکرلطفاً آدرس سایتتان را بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 با عرض سلام مشکل حل شد ماژول با آدرس pec کار می کنه و آقای هندی هم کمک کرد فقط یک چیز بدلیل سرقت های اینترنتی سقف پرداخت پارسیان 500 هزار تومانه که با یه نامه میتونید افزایش بدید با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 تمام ماژول های بانکی که در قسمت بالایی این انجمن نوشته شده اند (ماژول های بانکی رایگان پرستاشاپ 1.5 : ماژول بانک صادرات نسخه 2 ، ماژول بانک ملت نسخه 1.2 ، ماژول بانک ملی نسخه 2.0 ، ماژول پیلاین نسخه 1.5 ، ماژول بانک سامان نسخه 2.0) و حتی ماژول پرداخت امن بانک پاسارگاد که ذکر نشده قبلاً با زحمات بسیار زیاد مدیران این انجمن رفع مشکل شده و توسط ده ها کاربر تست شده اند و همگی به خوبی کار می کنند شاید ایرادات بسیار جزئی هم داشته باشند اما در عملکرد 100٪ صحیح کار می کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 سلام من این ماژول را روی پرستا 1.4.4.1 نصب دارم اما بعد از پرداخت وباز گشت به سایت هیچ شماره پیگیری یا پیغام موفقیت آمیز بودن داده نمیشه آیا امکان تصحیح هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 خطای ۲۲ رو در همین تاپیک توضیح دادیمپس یک بار تاپیک رو مطالعه کنید و بعد سوال بپرسید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maltisdog ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 من نسخه سوم هم تست کردم ولی مشکل هنوز وجود داره / در صورت امکان راهنمایی کنید http://www.asarayan.com برای حل مشکل با شماره 22661777 داخلی 3159 آقای هندی تماس بگیرید 3 سوته حلش میکنه البته بیشتر مشکلات به دلیل سقف بالای 500 هزار تمان است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام خطای 14 چه معنی دارد؟ مشکل از کجا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mani64 ارسال شده در آذر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2013 سلام من نسخه سوم رو نصب کردم شماره خطا میگه ولی شماره خطایی نشون نمیده نسخه اول رو تو صفحه اول هم نصب کردم اونم میگه عدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده حالا من تازه درگاه رو گرفتم مشکل می تونه از کجا باشه و کدوم نسخه به درستی کار می کنه دوست عزيز من هم دقيقاً مشكلات شما رو با ماژول هاي پرداخت بانك پارسيان در تمام اسكريپت هاي فروشگاه هاي دارم دليلش هم اينه كه هاستي كه من استفاده مي كنم تابع cURL اش غير فعال هست و همچنين پورت هاي 443 و 27635 هاست بسته است همانطور كه DANOOSH عزيز در پست بالا فرمودند علت اينكه نمي تونيد به سايت بانك پارسيان وصل بشيد اين هست كه هاست شما اجازه وصل شدن به سايت پارسيان را به شما نمي ده اگر از هاست حرفه اي استفاده مي كنيد به پشتيباني هاستتون بگيد تابع cURL را برايتان فعال كند و پورت 443 را در صورت استفاده از سرور قديمي بانك پارسيان و پورت 27635 را در صورت استفاده از وب سرويس جديد حتماً برايتان باز كنند ضمناً از مديران محترم اگر از هاست هاي رايگان خارجي هاستي كه تابع cURL آن فعال هست و پورت 443 يا 27635 باز دارد مي شناسيد لطفاً معرفي كنيد با سلام من تمام این کارها را کردم و همه پورت ها و توابعی که گفتید هم فعال است اما بازهم شماره خطا می ده اما شماره ای اعلام نمی کنه ایراد نه از هاست هست نه از بانک چون سایت های دیگر روی همین هاست به آسانی به درگاه پارسیان وصل میشوند سایت خود من هم تا یک ماه پیش به زیبایی وصل می شد اما نمی دونم چرا حالا این طوری شده؟؟! کاشکی حداقل شماره خطا را می داد لطفا هرچه زودتر راهنمایی فرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azadiphone ارسال شده در آذر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2013 با سلاممن تمام این کارها را کردم و همه پورت ها و توابعی که گفتید هم فعال است اما بازهم شماره خطا می ده اما شماره ای اعلام نمی کنه ایراد نه از هاست هست نه از بانک چون سایت های دیگر روی همین هاست به آسانی به درگاه پارسیان وصل میشوند سایت خود من هم تا یک ماه پیش به زیبایی وصل می شد اما نمی دونم چرا حالا این طوری شده؟؟!کاشکی حداقل شماره خطا را می دادلطفا هرچه زودتر راهنمایی فرماییدبا تشکراگر همين فروشگاه فعليتان بدون اينكه تغييراتي در آن دهيد به راحتي به درگاه پارسيان هدايت مي شده، اولين امكان اين است كه اي پي مستر سرورتان بدون اطلاع رساني به شما تغيير پيدا كرده. در اين صورت متستر اي پي سرور را از پشتيباني هاست دريافت و به بانك اطلاع دهيد. امكان دوم اين است كه اگر چنانچه حساب درگاه شما تاكنون روي سرور اول پارسيان pec24 قرار داشته احتمال دارد به تازگي فايروال اين سرورپارسيان آي پي سرور شما را در ليست سياه آي پي هاي خارجي خودش قرار داده باشد كه در اينصورت بايد درخواست دهيد شما را به سرور دوم pecco24 منتقل كنند و پس از انجام اين انتقال، شما هم بايد ماژول نسخه سازگار با سرور دوم پارسيان را در فروشگاه نصب كنيد كه فكر ميكنم همان ورژن 3 جوابگو باشد. توجه داشته باشيد فقط اين 2 اتفاق ميتواند افتاده باشد البته اين درصورتيكه است كه هيچگونه تغيير اساسي در پيكربندي هاست و فروشگاهتان رخ نداده باشد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mani64 ارسال شده در آذر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2013 با سلام من تمام این کارها را کردم و همه پورت ها و توابعی که گفتید هم فعال است اما بازهم شماره خطا می ده اما شماره ای اعلام نمی کنه ایراد نه از هاست هست نه از بانک چون سایت های دیگر روی همین هاست به آسانی به درگاه پارسیان وصل میشوند سایت خود من هم تا یک ماه پیش به زیبایی وصل می شد اما نمی دونم چرا حالا این طوری شده؟؟! کاشکی حداقل شماره خطا را می داد لطفا هرچه زودتر راهنمایی فرمایید با تشکر اگر همين فروشگاه فعليتان بدون اينكه تغييراتي در آن دهيد به راحتي به درگاه پارسيان هدايت مي شده، اولين امكان اين است كه اي پي مستر سرورتان بدون اطلاع رساني به شما تغيير پيدا كرده. در اين صورت متستر اي پي سرور را از پشتيباني هاست دريافت و به بانك اطلاع دهيد. امكان دوم اين است كه اگر چنانچه حساب درگاه شما تاكنون روي سرور اول پارسيان pec24 قرار داشته احتمال دارد به تازگي فايروال اين سرورپارسيان آي پي سرور شما را در ليست سياه آي پي هاي خارجي خودش قرار داده باشد كه در اينصورت بايد درخواست دهيد شما را به سرور دوم pecco24 منتقل كنند و پس از انجام اين انتقال، شما هم بايد ماژول نسخه سازگار با سرور دوم پارسيان را در فروشگاه نصب كنيد كه فكر ميكنم همان ورژن 3 جوابگو باشد. توجه داشته باشيد فقط اين 2 اتفاق ميتواند افتاده باشد البته اين درصورتيكه است كه هيچگونه تغيير اساسي در پيكربندي هاست و فروشگاهتان رخ نداده باشد! با سلام نه مشکل از آی پی نبود مشکل از ماژول نسخه سوم بود که من ماژولی که یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بود را نصب کردم مشکل حل شد ماژول را ضمیمه کردم با تشکر از همه دوستانp3.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2013 خیلی مسخره است. این همین نسخه اول آقای معصومی هست!! Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
josephsun ارسال شده در دی 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 با سلاممن از پرستا شاپ ورژن 1.4.9 استفاده میکنم و از وب سرویس دوم هر دو ورژن 2 و 3 هم کار میکنه و پرداخت با موفقیت انجام میشه ولی هیچ پیغامی مبنی بر اینکه پرداخت با موفقیت انجام شده به مشتری نمایش نمیده و اینکه سفارش توسط میل الرت ( mail alert ( ایمیل نمیشه این مشکل فقط با بانک پارسیانه بانک ملت و بقیه روشهای پرداخت ایمیل میشه ضمن اینکه هیچ جدولی با نام پارسیان در دیتا بیس وجود ندارد ممنون میشم راه حلی ارائه بفرماییدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 ماژول رو مجدد نصب کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
josephsun ارسال شده در دی 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 چندین با ماژول رو نصب کردم و پاک کردم مشکل همچنان حل نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 این ماژول برای من مثل هلو کار میکرد اومدیم ابروشو درست کنیم زدیم چششم کور کردیمماژول پارسیان نسخه DMT نصب کردم دیگه نه نصخه قبلی کار میکنه نه نسخه جدیده اصلا تو صفحه پرداخت مشاهده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
habib bagheri ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 سلام دوستان من ماژول پارسیان رو نصب کردم و قبلا ارور 22 میداد که با تماس با خانم وکیلیان ، ایشون زحمت کشیدند و آی پی جدید رو ست کردن برامالان ماژول به درستی کار میکنه و پرداخت انجام میشه ولی بعد از اینکه به سایت خودم برمیگرده هیچ پیغام موفقیت آمیزی نشون نمیدهلطفا دوستانی که می تونند راهنمایی کنند چون این مشکل دیگر دوستان هم هست :سلام من این ماژول را روی پرستا 1.4.4.1 نصب دارم اما بعد از پرداخت وباز گشت به سایت هیچ شماره پیگیری یا پیغام موفقیت آمیز بودن داده نمیشه آیا امکان تصحیح هست؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 سلام آقا نسخه برای اتصال به شاپرک برای پارسان وجود داره ؟از پارسیان گفتن باید بریم رو شاپرک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 ماژول جدید رو از پیوست دریافت کنید.با بانک تماس بگیرید تا وب سرویس جدید را برای شما فعال کنند. طبیعی است سایر وب سرویس ها از کار خواهند افتاد.به پیکربندی برید و یک بار وب سرویس رو روی شاپرک گذاشته و ذخیره کنید. ماژول رو تست کنید و اگر مشکلی بود اعلام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2014 دوستان عزیزی که نسخه 4 رو دریافت کردندحتمن نسخه 4.1 رو ریافت کنند چون در نسخه 4 که در سایت دیگری تست شده یک لینک به همان سایت دارد.با پوزش بابت اشتباه نسخه زیر رو دریافت کنید.parsianpayment_V4.1_PS14-15.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2014 ماژول تست شد به درستی با درگاه شاپرک کار می کند.تشکر دانوش جان ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 عدم نمایش ماژول در جایگاه مربوطه مشکل از کجاست در ضمن در هوک مزبوطه هم قرار گرفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 مشکل میتونه از تنظیمات بخش پرداخت باشهباید برای ارز ریال و تومان و کشور ایران علامت خورده باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehromah ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 من الان ماژول پارسیان رو نصب کردم و تست کردم برای ورژن 1.6.0.6 ولی این ارور را میده: error code : 30آدرس فروشگاه هم اینه:http://book.mehromah.irآدرس فروشگاه فعلیمونم اینه که داره بدرستی با درگاه کار میکنه مشکل آی پی و ارور 22 هم نداره:http://shop.mehromah.irمیخوایم فروشگاهمون را به پرستا تغییر بدیم الان مشکل درگاه داریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .