sIiiS ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 کاش یه خاصیتی به این ماژول اضافه میشد، اونم اینکه، هنگامی که پرداخت انجام میشد، شماره تراکنش رو برمیگردوند و هم برای مشتری و هم برای ادمین مینوشت و بهشون نشون میداداینجوری یکم آدم شک میکنه که حتما پرداخت انجام شده یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 من هنوز با این ماژول مشکل دارم و اون اینه که وقتی پرداخت انجام میشه داخل پنل مدیریت در سفارشها اخطار میده که مثلا اگر مشتری 10 هزار تومان پرداخت کرده میگه اخطار :پرداخت 100000 تومان به جای 10000 تومان یعنی زمان برگشت یه صفر میزاره روی مبلغ مشتری ولی توی ÷نل پارساین درست پرداخت میشه و مبلغ درست از حساب مشتری کم میشهنمیدونم این دیگه برا چی هست؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 تمام نسخههای منتشر شده توسط آقای معصومی: نسخه اول برای وب سرویس اول: متأسفانه بنده لینک این نسخه رو نداشتم. اگر از دوستان یا آقای معصومی داشتن قرار بدن.نسخه اول برای وب سرویس دوم: برای پرستاشاپ 1.4 و برای پرستاشاپ 1.3 نسخه دوم برای وب سرویس اول : برای پرستاشاپ 1.4 نسخه دوم برای وب سرویس دوم: برای پرستاشاپ 1.4 نسخه سوم برای هر دو وب سرویس: برای پرستاشاپ 1.4 چند نکته:تمام ماژولها رو تست کنید و هرکدوم درست عمل میکنه گزارش بدید.اگر از یک نسخه استفاده کردید و جواب نگرفتید قبل از نصب نسخه دیگه نسخه قبلی رو باید حذف نصب (uninstall) کنید و دقت کنید تا کامپایل روی سایت شما روشن باشد. (مدیریت - تنظیمات - کاراییها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 تمام نسخههای منتشر شده توسط آقای معصومی: نسخه اول برای وب سرویس اول: متأسفانه بنده لینک این نسخه رو نداشتم. اگر از دوستان یا آقای معصومی داشتن قرار بدن.نسخه اول برای وب سرویس دوم: برای پرستاشاپ 1.4 و برای پرستاشاپ 1.3 نسخه دوم برای وب سرویس اول : برای پرستاشاپ 1.4 نسخه دوم برای وب سرویس دوم: برای پرستاشاپ 1.4 نسخه سوم برای هر دو وب سرویس: برای پرستاشاپ 1.4 چند نکته:تمام ماژولها رو تست کنید و هرکدوم درست عمل میکنه گزارش بدید.اگر از یک نسخه استفاده کردید و جواب نگرفتید قبل از نصب نسخه دیگه نسخه قبلی رو باید حذف نصب (uninstall) کنید و دقت کنید تا کامپایل روی سایت شما روشن باشد. (مدیریت - تنظیمات - کاراییها)من با نسخه سوم روي وب سرويس pecco تست كردم و درست شد ممنون از لطف شماتنها مشكلي كه من داشتم اين بود كه اگر تنظيمات فروشگاه روي پرداخت مهمان فعال باشه وقتي كه پرداخت با پارسيان رو انتخاب ميكني ميره تويه صفحه ورود و ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 سلام من نسخه سوم رو نصب کردم شماره خطا میگه ولی شماره خطایی نشون نمیده نسخه اول رو تو صفحه اول هم نصب کردم اونم میگه عدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده حالا من تازه درگاه رو گرفتم مشکل می تونه از کجا باشه و کدوم نسخه به درستی کار می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 خطای عدم اتصال معمولاً از طرف هاست شما رخ میده. پیشنهاد میکنم وب سرویس جدید رو با تماس با بانک فعال کنید و از یکی از ماژولها استفاده کنید.مطمئن باشید که مورد زیر رو رعایت کردید: اگر از یک نسخه استفاده کردید و جواب نگرفتید قبل از نصب نسخه دیگه نسخه قبلی رو باید حذف نصب (uninstall) کنید و دقت کنید تا کامپایل روی سایت شما روشن باشد. (مدیریت - تنظیمات - کاراییها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 سلام من نسخه سوم رو نصب کردم شماره خطا میگه ولی شماره خطایی نشون نمیده نسخه اول رو تو صفحه اول هم نصب کردم اونم میگه عدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده حالا من تازه درگاه رو گرفتم مشکل می تونه از کجا باشه و کدوم نسخه به درستی کار می کنه دوست عزيز من هم دقيقاً مشكلات شما رو با ماژول هاي پرداخت بانك پارسيان در تمام اسكريپت هاي فروشگاه هاي دارم دليلش هم اينه كه هاستي كه من استفاده مي كنم تابع cURL اش غير فعال هست و همچنين پورت هاي 443 و 27635 هاست بسته است همانطور كه DANOOSH عزيز در پست بالا فرمودند علت اينكه نمي تونيد به سايت بانك پارسيان وصل بشيد اين هست كه هاست شما اجازه وصل شدن به سايت پارسيان را به شما نمي ده اگر از هاست حرفه اي استفاده مي كنيد به پشتيباني هاستتون بگيد تابع cURL را برايتان فعال كند و پورت 443 را در صورت استفاده از سرور قديمي بانك پارسيان و پورت 27635 را در صورت استفاده از وب سرويس جديد حتماً برايتان باز كنندضمناً از مديران محترم اگر از هاست هاي رايگان خارجي هاستي كه تابع cURL آن فعال هست و پورت 443 يا 27635 باز دارد مي شناسيد لطفاً معرفي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2012 من نسخه سوم رو تست کردم شماره خطا 22 میده خطا 22 بده مشکلش از کجاست با تشکر دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 من نسخه سوم جديد كه براي هر دو سايت در يك ماژول طراحي شده را در سرور قديمي (pec24) تست كردم به صفحه پرداخت رفت اما موقع برگشت از سايت با اين ارور مواجه شدم :TCPDF ERROR: Could not include font definition file: helvetica بعدش نسخه دوم را براي آدرس قديمي تست كردم و با ارور زير مواجه شدم:TCPDF ERROR: Could not include font definition file: helvetica بعدش نسخه اول را هم با شرايط قبلي تست كردم و نتيجه همان:TCPDF ERROR: Could not include font definition file: helvetica لازم به ذكر است كه من با همين هاست كه دو تا اسكريپت و ماژول از سيستم هاي فروشگاهي رايگان ديگر را نصب كرده ام بدون مشكل به بانك پارسيان متصل شده و بعد از پرداخت با موفقيت به سايت بر ميگردم اين را گفتم بخاطر اينكه كساني كه روي اين ماژول زحمت ميكشند بدونند كه مشكل از هاست بنده نيست و بتوانند تمركزشان را بر روي ماژول بگذارند تا ايراد برطرف شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 در مورد خطای 22 پاسخ داده شده. همین تاپیک رو مطالعه کنید. در مورد خطای tcpdf مربوط میشه به pdf و ساخت صورت حساب. یعنی پرداخت رو درست انجام دادید.نسخه پرستاشاپتون چی هست و اصلاحیه ها رو نصب کردید یا خیر؟ http://www.google.com/uds/css/small-logo.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 سلام من آخر تونستم به درگاه متصل بشم فقط یه مشکل دیگه هست من از ارز تومان استفاده می کنم با پرداخت امن مشکل نداره ولی با پارسیان مشکل داره که مثال 100 تومان قیمت محصول باشه وقتی به درگاه متصل میشه 100 ریال نشون میده از کجا باید درست ش کنم با تشکر1.4پرداخت امن منظور پرداخت امن پاسارگاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 در مورد مشکلتون با ارز تومان هم پاسخ داده شده.دوست من این تاپیک رو به دقت مطالعه کنید و بعد ارسال پاسخ بزنیدپیشاپیش از احترامی که برای وقت سایرین قایل هستید سپاسگذارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 در مورد خطای 22 پاسخ داده شده. همین تاپیک رو مطالعه کنید. در مورد خطای tcpdf مربوط میشه به pdf و ساخت صورت حساب. یعنی پرداخت رو درست انجام دادید.نسخه پرستاشاپتون چی هست و اصلاحیه ها رو نصب کردید یا خیر؟ http://www.google.com/uds/css/small-logo.pngبا تشكر از راهنمايي ارزنده تان من اصلاحيه را بر روي نسخه 1.4.4.1 نصب نكرده بودم و با نصب اصلاحيه هر سه ماژول پيوست شده در پست قبلي را تست كردم و همگي به خوبي نصب شده و تراكنش صد در صد با موفقيت انجام شد و با موفيت به سايت برگشت و به خوبي كار ميكنند . ضمناً ماژول سومي خيلي خوب طراحي شده واقعاً تبريك ميگم .و مورد ديگر اينكه لطفاً لينك دانلود نسخه كامل و اصلاح شدهْ 1.4.4.1 را در انجمن قرار دهيد چون من نسخه اي كه استفاده ميكنم را از سايت P30VEL دانلود كرده ام و هر چه گشتم در انجمن نسخه 1.4.4.1 را براي دانلود پيدا نكردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2012 با تشکر مشکل من هم حل شد فقط مجور شدم ماژول پرداخت امن رو غیر فعال کنم چون با ریال مشکل داره باز هم تشکر می کنم از سازنده این ماژول و تیم پرستا شاپ خودمون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 به احتمال بسیار زیاد یا آی پی شما اشتباهه و با اونی که به بانک دادید مغایرت داره یا اینکه بر اساس وب سرور جدید و یا قدیم بانک پارسیان ماژول درست را انتخاب نکرده اید یا اینکه پورت 443 در صورت استفاده از سرور قدیمی در هاست شما بسته است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آبان 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2012 آخرین نسخه این انجمن یا پرستاشاپ؟چیکار با انجمن دارم، پرستاشاپ را میگم. به احتمال بسیار زیاد یا آی پی شما اشتباهه و با اونی که به بانک دادید مغایرت داره یا اینکه بر اساس وب سرور جدید و یا قدیم بانک پارسیان ماژول درست را انتخاب نکرده اید یا اینکه پورت 443 در صورت استفاده از سرور قدیمی در هاست شما بسته است - با توجه به اینکه ip هاست بنده برای سرور مشترک هست چیزی که اعلام کردم آدرس مستقیم فروشگاه به بانک بود- بنده ماژول سومی که برای دریافت در پست اول لینک داده شده را برگزیدم (نوشته بود برای هر دو وب سرور)- در تنظیمات این ماژول فقط id خواست دادم و هر بار با یکی از دو آدرس pec24.ir , pecc.ir "در اینجا نمیدونم آدرس ها رو درست نوشتم یانه" انتخاب کردم و پرداخت مبلغ سفارش را در فروشگاه دوباره از اول امتحان می کردم که باز با واژه "خطا کد:" مواجه میشدم و روند ادامه نمی یافت.- سرور قدیمی و راه باز کردن پورت 443 و همچنین تغییر سرور از قدیمی به جدید به چه شکل هست؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2012 دوست من منظور شما از این که چکار با انجمن دارید چیه؟ این انجمن نسخه فارسی شده پرستا رو منتشر میکنه و سایت پرستاشاپ انگلیسی نسخه انگلیسی! بنده از شما سوال کردم آخرین نسخه رو از کجا دانلود کردید! این انجمن یا پرستاشاپ؟این ماپول روی نسخه های این انجمن تست شده و جواب داده. مشکل از هاست و یا تنظیمات شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آبان 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2012 عذر می خواهم، بنده فکر کردم شما در رابطه با نسخه mybb یا Prestashop پرسیدید.- آخرین نسخه همراه با زبان فارسی را از انجمن شما دریافت کردم- خوب چطور بایستی نوع و محل ایجاد کننده این مشکل را تشخیص بدم و راه حل چیه؟نسخه پرستا 1.4.6.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 دوست عزیز اولاً شما نباید آی پی مستیم فروشگاه را به بانک می دادید این کاملاً اشتباهه و می بایست آدرس آی پی سرور هاست را می دادیدو دوماً برای تغییر آدرس سرور بانک به قدیمی کافیست که با بخش بانکداری الکترونیک بانک پارسیان تماس بگیرید و درخواستتان را بگوئید تا این کار برای شما انجام شود البته 24 ساعت طول می کشد چون باید تا فردا صبر کنید تا سرورهایشان ریست شودو سوماً برای باز کردن پورت 443 کافیست تا با ارائیه دهنده هاستتان تماس بگیرید و از او بخواهید تا این کار را برایتان انجام دهدضمناً در صورتی که از هاست رایگان استفاده می کنید حتماً از آدرس قدیم پارسیان استفاده کنید چون معمولاً هاست های رایگاه پورت 443 شان باز هست و معمولاً در اکثر هاست ها پورت جدید که فکر کنم 27635 هست بسته است چون معمولاً مدیران هاست ها پورتهای بالاتر از 27000 را می بندند . هر سه ماژول این انجمن به خوبی کار می کنند من قبلاً هر سه را بر روی نسخه 1.4.4.1 و 1.4.6 تست کرده ام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 - ببینید بنده آدرس سایت را ping گرفتم و آی پی اعلامی و همچنین IP از Whois دامنه را مطابقت و آنرا به بانک اعلام کردم (از سرور مشترک بهره می گیریم و IP فروشگاه ما را باز نمی کرد بلکه ip هم به صفحه ای از سرور اشاره می کرد)- راهی برای فهمیدن باز بودن پورت 443 یا اصلا باز کردنش توسط فایلی، دستوری یا هر چیز دیگری هست؟ (بنده دسترسی چندانی به مدیر سرور ندارم) هاست پولی بوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 دوست من آدرسی که با ping آدرس سایت به دست می آید آدرس آی پی سایت فروشگاهی شماست البته آن هم به احتمال خیلی زیاد آدرس آی پی صحیحی نیست ( به خاطر مسائل امنیتی ) البته اگر آدرس صحیح هم بود باز هم به هیچ دردی نمی خورد . من متوجه نمی شوم شما دسترسی به هاست تان ندارید ؟؟؟ اگر اینگونه باشد پس چطوری اسکریپت پرستاشاپ را نصب کرده اید ؟؟ و در صورتی که دسترسی به هاست دارید آی پی هاست را از آنجا می توانید پیدا کنید . ضمناً اگر هاستتان پولی باشد که مدیر سرویس دهنده تان حتماً باید به شما پشتیبانی بدهد و مشکلات شما را بر طرف کند من احتمال خیلی زیادی می دهم که IP اعلامی شما به بانک غلط باشد در صورتی که از این مرحله توانستید به جواب برسید که چه بهتر اگر نشد من روش فهمیدن باز بودن پورت را خدمتتون عرض می کنم اما من مطمئن هستم که مشکل از آی پی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 بنده دسترسی کامل به Cpanel دارم ولی اطلاعاتی از فروشنده و مدیر سرور نداشتم که بحمدالله تونستم پیداش کنم و ازشون پرسیدم گفتن پورت 443 که مرتبط با ssl هست و پیش فرض باز هست. اما 27635 بسته هستآقا شرمنده، در بیان قبلی خودم برای این فروشگاه اشتباهی گفتم تا جاییکه یادمه چون فکر می کردم سرور مشترک هست فقط آدرس بشکل Shop.Ariyafom.com به بانک اعلام کردم مگر اینکه خودشون IP در آورده باشن و همون را ثبت کردنIP هاست بنده در کجای cpanel میشه دید؟؟- تشخیص باز بودن پورت را هم بیان بفرمایید ممنون میشم (برای فروشگاه روی هاست شخصی خودم می خواهم تست بگیرم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 در صورتی که پورت 443 باز هستش می تونید به راحتی از شرکت پرداخت الکترونیک پارسیان بخواهید تا سرور شما را به سرور قدیمی انتقال دهند و به راحتی از ماژول استفاده کنید . برای اعلام آی پی سرورتان به بانک به سی پنل هاست خود مراجعه کرده و در سمت راست یا چپ سی پنل SERVER IP کاملاً قابل مشاهد خواهد بود و هم در ایمیلی که اطلاعات مدیریت هاست به شما اعلام شده این آی پی وجود دارد و هم اینکه خیلی راحت تر می توانید از مدیر سرویس دهنده تان آن را بپرسیدبرای تست باز بودن پورتی در هاست خود می توانید از دستور telnet در command prompt استفاده کنید که فرمت اجرایی آن به شکل زیر استtelnet hostname portnum نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 در سی پنل فقط IPمشترک نمایش داده شده که البته با IP اعلامی پشتیبان مطابق حرف شما متفاوت بود فکر کنم IP گفته شده پشتیبان را باید بدم!؟- راستی حتما باید بانک سرور قدیمی را برایم تنظیم کند در غیر اینصورت ممکنه مشکل حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 اگر مدیر سرویس دهنده پورت 27635 را برایت باز کند نیازی نیست بری سرور قدیم اما اگر باز نکرد حتماً باید بری سرور قدیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .